|

Rauwdouwers; moestuin abonnement voor kinderen

Sinds AH met de moestuintjes op de proppen kwam werd half Nederland wakkergeschud en ontdekte veel mensen dat het idee van een moestuin heel leuk is.Niets zo magisch als een plantje dat je ziet groeien.

ZAAI-IN-Spinazie-250x354Tuinieren voor kinderen

Als je de hele zomer goedkoop aan verse groenten wil komen kun je natuurlijk zelf een moestuin aanleggen, met zaadjes van het tuincentrum. Maar als je een leuke manier zoekt om je kind wat over de natuur bij te brengen zijn de moestuinpakketten van  Rauwdouwers een aanrader. Het mooi geillustreerde pakketje dat per post komt is steeds een kadootje waarmee kindjes zelfstandig leren moestuinieren.

Ieder pakket bevat:
Zaden voor één groente
♥  Plantensteker
 het Rauwdouwersboekje.  Hierin staan naast duidelijke instructies ook moestuintips, puzzels en een lekker recept.

Makkelijke moestuin

Iedere maand wordt er een nieuwe groente aan het assortiment toegevoegd, maar op dit moment kun je al uit 17 verschillende groenten en kruiden kiezen.
Je kunt bij Rauwdouwers kiezen voor een los pakket, maar ook voor een abonnement.  De eerste maand krijg je een startpakket met kokosaarde en je eerste moestuinpakket. Daarna komt er nog 11x een envelop met zaden en ontvang je per mail regelmatig moestuintips, proefjes en quizjes.

Posted by on april 4 2015. Filed under Living, outdoors. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid