|

Internetsensatie Venus Palermo; een living doll

De vijftienjarige Venus Palermo is met haar tutorials een ware internetsensatie. Na Dakota Rose en Valerie Lukyanova is de Londense Venus degene die miljoenen kijkers trekt met haar beauty tutorials.

venus-angelic-pictureDe nieuwe Dakota Rose

De vijftienjarige Venus uit Zuid Londen trekt met haar grote blauwe ogen,enorme wimpers en lolita uiterlijk duizenden kijkers op youtube die ze met haar tutorials waarin ze uitlegt hoe je er net als zezelf uit kan zien als een pop. Venus is niet de eerste, ook Dakota Rose en bijvoorbeeld Valerie Lukyanova kwamen al eerder onder de aandacht met hun bijzondere uiterlijk. Stap voor stap legt Venus met speciale lenzen, fake lashes en japans ogende bijschriften uit, haar tips zijn inmiddels over de hele wereld 10 miljoen keer bekeken. Haar Venus Angelic youtube kanaal heeft inmiddels rond de 30,000 kijkers en sociale netwerkpagina’s tellen meer dan 20,000 followers. Het is dan ook niet gek dat wordt bedolven onder de berichtjes van jonge meisjes krijgt die dolgraag haar uiterlijk zouden wilen hebben.

youtube-sensation-venusFulltime pop

De jonge Londense speelt geen rol voor youtube. Net als Dita von Teese zul Venus nooit in een joggingpak zien, ze draagt altijd haar victoriaans geïnspireerde kleding, die ze online en bij winkels als Topshop en Next koopt.

dakota-rose-doll-venusSnog,marry,avoid

Margaret Palermo, de 37- jarige moeder van Venus, vind het allemaal prima. Ze heeft liever dat haar dochter zich helemaal uitleeft en doet alsof ze een Pullip is dan dat ze stomdronken van club naar club rent.venus-angelic-mother

The beauty and the brains

Dat uiterlijk niet alles is weet miss Palermo ook.  Ze wordt weliswaar thuis opgeleid, maar ze spreekt vijf talen, waaronder japans, niet gering voor een engelse. Het lijkt haar ver te brengen, ze is de afgelopen tijd door verschillende japanse beautymerken benaderd. Wat vind jij? Zou jij BB cream van haar kopen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on oktober 26 2012. Filed under Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel