|

Backstage op de AIFW

Ik, de vrouw die nog nooit een camera had aangeraakt tot eind november kocht een lens. Jawel. Mijn vriend maakt namelijk de meest prachtige foto’s dus als er iets moet gebeuren op fotografisch gebied deed hij dat altijd.
Maar sinds ik voor Airmagazine allerlei shows af loop maak ik zelf ook wel eens een kiekje. En iedere show werd het me duidelijker dat een lens waarmee ik een beetje meer in kon zoomen wel ècht nodig was. Dus kocht ik onder toeziend oog van vriendlief, die er wèl verstand van heeft, een sigma 18/200 lens.

Silk Event
De eerste gelegenheid om mijn sigma uit te proberen was een polo wedstrijd. Van Silk Events kreeg ik een uitnodiging voor het Velthuyse & Mulder Orange Polo Toernooi. Echt zo cool! Nou was ik nog nooit naar een polo wedstrijd geweest, dus eerst brak ik mijn hersenen over de dresscode. Het was een prachtige dag, het evenement was weer zo goed verzorgd en ik vond het echt speciaal om er een keer bij een polo toernooi te mogen zijn. Mijn stem was wel al na vijftien minuten weg, hooikoorts ….

AIFW
Ondertussen liep mijn mailbox vol met uitnodigingen voor de Amsterdam International Fashion Week. Wat een verschil met de vorige keer! We kregen een hoop tickets en ik kwam een hoop leuke mensen tegen.  En de shows, het was weer een hele belevenis om bij te zijn. Vooral de buitenshow van Sage& Ivy was bijzonder en de lovely cupcakes die ik als avondeten beschouwde waren heerlijk. ( En zorgde voor bloedstollende momenten toen één van de fotografen die besloten had vanuit het water te fotograferen viel en bijna een natte camera had) Bij Hunkemöller moesten we eindeloos wachten tot in een bloedhete zaal de show begon, maar had ik een ideale plaats om te fotograferen.

Helaas moest ik ook regelmatig nee zeggen vanwege gebrek aan tijd en zuurstof, zo miste ik o.a. de lancering van mijn nieuwe lievelingszender TLC en heb ik nog talloze leuke lezerstips liggen die op mijn onverdeelde aandacht liggen te wachten.

Tussen de shows, afspraken, artikelen, meetings en terugmailsessies door hield ik vakantie, dat had ik mezelf beloofd. Dus sliep ik minimaal 8 uur per nacht,  deed ik iedere dag een middagtukje  en ging ik weer sporten.  En in het weekend sloot ik mezelf op met drie dvd’s en lekker eten om me op te laden. Mijn (nieuwe) schrijvers en schrijfsters leverden me zoveel leuke artikelen aan, geweldig. En ik zag mijn vrienden weer! Ik ging van bagel naar sashimi en van cupcake naar ijsthee.  Van slappe lach met F tot serieuze gesprekken met L en van toekomstplannen met N tot al-les over de Tour de France met M.

En volgende week, volgende week ga ik vriendin E op zoeken in Parijs. Macarons eten in de nieuwe Ladurée winkel, Versailles bewonderen en een van mijn favoriete kunstenaressen interviewen.

Hebben jullie leuke Parijs tips of wil je juist graag iets weten over een bepaalde attractie, astma en Parijs of wat dan ook? Mail me op fleur@airmagazine.nl!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 22 2011. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel