|

Hilton, Vuitton en vuurwerk

Ruim drie jaar geleden richtte Fleur Airmagazine op omdat ze informatie over en praktische tips tegen astma en allergie miste. Vanwege haar ernstige allergische astma volgt ze al jaren therapie in het Maaastad. Kijk mee wat ze de afgelopen weken meemaakte.

Ploggen vs photodiary

In navolging van 10e wil ik gaan ploggen, maar ik vind het niet echt in het format van Airmagazine passen. Dit is toch meer een magazine dan een blog. Maar ik denk dat het wel interessant kan zijn om te ploggen omdat het duidelijker mijn dagindeling en de manier hoe ik met mijn allergische astma om ga laat zien plog ik binnenkort een paar dagen. Ik heb dagen tijdens de fashion week uitgekozen die voor mij heel druk en leuk zijn, maar die voor gezonde mensen waarschijnlijk heel normaal zijn. Maar nu eerst mijn photodiary van de afgelopen maand!

astma-vuurwerk-airmagazine

Oud en nieuw bracht ik op de Veluwe door, in het Van der Valk hotel in Duiven. Ik had een kamer met balkondeuren die lekker open konden voor frisse lucht.
Tijdens de jaarwisseling ben ik voor het eerst sinds jaren een half uur buiten geweest zonder het benauwd te krijgen. Vorig jaar deed ik een eerste poging buiten, ook op de Veluwe, maar de jaren ervoor bekeek ik het vuurwerk altijd vanachter glas.

airmagazine-astma-allergie-leven

In Bocholt kocht ik voor een heel jaar haarverf en vond ik dreh-und-trink, de limonade die ik als kindje op vakantie graag dronk. Femke heeft trouwens deze en meer Duitsland shopping tips.
Ik ontdekte hibiscusthee. Het schijnt heel goed voor je te zijn en ik was wel aan een nieuwe smaak toe. Ik drink namelijk makkelijk 6 liter thee per dag. Vooral sinds mijn immunotherapie heb ik de hele dag door dorst.

uiteten-allergie-rotterdam-airmagazine

Dineren in het Hilton! Ieder jaar doe ik dat wel een keer en het is echt geweldig wat een lekkere gerechtjes ze altijd voor me op tafel toveren. Ik stuur mijn allergie lijst altijd van tevoren op en ze houden er altijd zo goed rekening mee!

voedselallergie-hilton-airmagazine

De perfecte belichting voor een selfie!
Beneden in het Hilton zit is een prachtige bar. Het hotel is pas verbouwd, ik vind het zo mooi geworden! Een beetje Art Deco, een beetje terug naar de oorspronkelijke jaren 60 stijl van het hotel en het oude Centraal Station.

airmagazine-allergische-astma

Cocktailtime! Het was weer tijd voor mijn vijf maandelijke injecties. Immunotherapie boompollen, graspollen, huisstofmijt en twee Xolair- injecties.  De behandeling begint zijn vruchten af te werpen en ik ben blij dat ik niet meer iedere week naar het ziekenhuis hoef…

winkelen-lunchen-amsterdam-allergie

Dagje Amsterdam met mijn ouders om mijn Sinter/ Kerst/ verjaardagscadeau uit te zoeken.
Ik had de laatste weken al een paar keer allergisch op mijn eigen eten en op de geur van andermans eten gereageerd dus ik ging voor sushi! Heel erg lekker en veilig.

louis-vuitton-bag- amsterdam

Ik ben zo blij met mijn nieuwe tas! Ik draag altijd een berg medicijnen, bril, oogmake- up en sjaal mee en in mijn Neverfull kan ik alles kwijt.
Mijn Pandamoor hing eindelijk een stil, tijd voor een foto!

Lees meer over het ontstaan van Airmagazine.

Check meer foto’s op instagram @fstip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 5 2014. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid