Ontstaan Airmagazine

Over Airmagazine

Air magazine is een lifestyle magazine voor alle vrouwen en meisjes tussen de 12 en 42, in het bijzonder voor degenen met astma & allergie. Die groep alleen al bestaat uit meer dan 2 miljoen vrouwen.

30 procent in Air magazine is astma en allergie gerelateerd. Schrijvers, fotografen en medici werken vanuit een feel good gevoel, dit i.c.m. zoveel mogelijk eigen werk en editorials. Daardoor alleen al zijn wij uniek te noemen. Air heeft tien hoofdthema`s van fashion tot living en van health tot real life. Voor ieder wat wils.

airfebfrontpage

De achtergrond van Fleur, oprichter Airmagazine

Mijn opleidingen
Na mijn docenten opleidingen Beeldende Vorming aan de Willem de Kooning academie heb ik jaren lesgegeven op verschillende scholen. Om mijn talenten verder te ontplooien deed ik vervolgens een studie Mediastyling aan Stylingacademie Artemis, die ik in 2005 afrondde.

Mijn motivatie
Net als iedere vrouw vind ik het heerlijk om over nieuwe make-up producten te lezen en ze uit te proberen. Ik houd er van om in schattige bakkers winkeltjes in oude wijken een gebakje te kopen dat ik nog nooit geproefd heb en om me in luxe te wentelen in een mooi hotel. Helaas ga ik van de meeste make- up tranen en ben ik al eens afgevoerd naar de EHBO na een heerlijk diner.

fleurzittednflairbankIk lees graag over vrouwen die iets bijzonders doen, bijvoorbeeld een jaar in het buitenland werken of die succesvol eigen bedrijf op hebben gezet. Alleen lees ik nooit over al die vrouwen met astma, wat voor oplossingen zij hebben om toch hun dromen waar te maken.

Als ik Kate Nash hoor zingen wil ik weten hoe ze artiest kan zijn ondanks haar astma. Toen ik een stukje in een magazine las over Chelsea Clinton’s bruidstaart vroeg ik me af waar ik een glutenvrije taart in Nederland kan bestellen die er net zo fabulous uitziet.

Mijn leefsituatie heb ik inmiddels zo naar mijn hand kunnen zetten en kunnen verbeteren dat ik nu redelijk kan functioneren ondanks al mijn allergieën en astma. Door hulp en tips uit hele verschillende richtingen ben ik geworden wie ik nu ben.

Ik vind het nu tijd om iets terug te geven en mijn kennis en ervaringen te delen met alle andere Nederlanders die ook een longaandoening, eczeem of allergie hebben. Daarom heb ik Air opgezet.

Volg me op Instagram @fstip

 

sitchting-air-header2

Airmagazine is sinds kort onderdeel van Stichting Air

Jonge mensen op een leuke, speelse manier informatie toespelen die hun leven gemakkelijker en gezonder maakt, daar draait het om bij Stichting Air. Uit gesprekken met een hoop ervaringsdeskundigen en  diverse medici blijkt er vanuit de doelgroep een enorme behoefte aan advies, informatie, activiteiten en contact te zijn.
Er zijn veel leuke ontwikkelingen binnen de stichting gaande. We houden je hiervan op de hoogte via dit magazine en de Airmagazine nieuwsbrief

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021