|

Modemeisjes lanceren eigen kledinglijn voor Lake Side

Air- girl Tamara Elbaz lanceert samen met de andere Modemeisjes Maria Tailor en Josh Veldhuizen hun eigen modelijn voor winkelketen Lake Side.

Stijlvolle girls
De Modemeisjes met een Missie kregen zo vaak de vraag wat ze tijdens de afleveringen aanhadden, dat ze besloten een eigen kledinglijn te ontwerpen. En toen kwam Lake Side op hun pad. Josh heeft al een succesvol modelabel, JOSH V, maar ook Maria en Tamara zien er altijd uit om door een ringetje te halen.

eigne-kledinglijn-modemeisjesDrie stijlen voor elke dag
Wat kunnen we verwachten? Te glamourous jurken die je bijna nooit aankan? Welnee,  de dames komen naast jurkjes met  stoere jeans, hippe T-shirts, sexy shorts en stijlvolle blazers en blousjes. De kledinglijn van de Modemeisjes heeft drie verschillende stijlen.  Tamara’s outfits zijn meestal zakelijk en chic, net zoals business woman Tamara zelf. Het is ook niet gek dat ze zich heeft laten inspireren door Victoria Beckham. Josh heeft zich laten inspireren door mode-icoon Olivia Palermo. Maria is zelf helemaal gek van goud en prints, haar grote voorbeeld is Beyoncé.

Makkelijk scoren
De Spring/Summer-collectie Modemeisjes voor Lake Side, zal in april gelanceerd worden.  Lake Side  is fijn geprijsd, heeft 85 winkels en een online shop, dus moeilijk zal het niet zijn om aan je favo Modemeisjes outfit te komen.
Er is nog geen beeld van de collectie, maar hou ons in de gaten voor het laatste nieuws en de laatste beelden op Modemeisjes gebied!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 14 2012. Filed under Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Modemeisjes lanceren eigen kledinglijn voor Lake Side”

  1. Ligt het nou aan mij of heb je geen eens de naam van hun lijn genoemd?

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...