|

Interview met Air-girl Tamara Elbaz

Tamara Elbaz, Modemeisje- met- een-missie, eigenaresse van Silk, spokesperson van TLC en model ken je natuurlijk wel van tv. Dat Tamara meer is dan een hysterisch modepopje wist ik al, ze organiseert geweldige events zoals de modeshows van Sheguang Hu en Armani en is haar eigen pr machine. Tijd voor een interview met deze ambitieuze dame!

Ik vraag haar niet alleen naar haar toekomstplannen,  maar ook naar haar eetgedrag. Omdat ze zo slank is en er stralend uit ziet? Nee, omdat Tamara een hele verzameling voedsel allergieën en – intoleranties heeft! Vandaag deel 1 van het interview.

tamara-heeft-voedselallergie-air

Tamara op TV

Seizoen één van Modemeisjes met een missie is afgelopen. Kunnen we binnenkort meer van de modemeisjes verwachten?
Jazeker. We zitten halverwege augustus bij Eyeworks om de opnamedagen en de contracten door te spreken.

Je bent sinds kort ook een van de gezichten van TLC Wat kunnen we nog meer van je verwachten bij TLC?
Voorlopig ben ik dagelijks te zien in een eigen commercial en schrijf ik wekelijks een column voor de site van TLC waarin ik schrijf over mijn leven. Eind augustus ben ik echter uitgenodigd voor een gesprek met de directeur om te kijken wat we nog meer samen kunnen doen. Ik sta overal voor open, want ik vind de zender echt te gek!

tlc-tamara-elbaz-entrepeneurVan alle markten thuis
Je staat met jouw pr bureau Silk bekend om je glamourous events, welke staan er op stapel?

Ik ben druk aan de slag voor de organisatie van de lancering van de nieuwe CD-single van Gordon in samenwerking met Cvstos Watches, de modellenproductie voor Daphne Deckers Lingerie, de show van Sheguang Hu in Engeland tijdens Fashion Week London, het Silk-Event met Tony Cohen en Jumping Amsterdam

Waar ligt je hart, bij de pr of op de catwalk?
Alles wat ik momenteel doe, doe ik met evenveel passie. Van PR tot event-organisatie, het boeken van modellen tot het zelf lopen van een modeshow. Maar ook TV- werk vind ik fantastisch om te doen, of presentatieklusjes. Ook voor het laatste word ik steeds vaker gevraagd.

Hoe ben je in de pr terecht gekomen?
Ik ben jarenlang organisator geweest van de autorally Race2Raise, waarbij alle sponsorgelden ten goede kwamen aan 37 Roemeense weeshuizen. Ik heb door deze rally zoveel contacten op gedaan bij alle denkbare pers, dat de stap om een PR- bureau te starten niet heel moeilijk was.

De Air– factor

air-girl- tamara-elbaz-is-muzeJe bent een echte Air- girl; positief, gedreven en in het bezit van talloze intoleranties en allergieën. Wat mag je allemaal niet eten?
Ik mag geen ananas, mango, kiwi, aubergine, courgette, tomaat, rauwe ui, peultjes, spinazie, gluten en lactose.  Als ik eet waar ik allergisch voor ben word ik doodziek. Buikpijn, vermoeidheid, uitslag en al gehele misère.

Morgen vertelt Tamara hoe ze erachter is gekomen dat ze allergisch is en voedsel intolerantie heeft, wat ze doet om gezond en lekker te eten en nog veel meer!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on augustus 5 2011. Filed under Real life, Real life/Future, rolmodel. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021