|

top 10: Hello Kitty Must haves

Hello Kitty-top 10

Als je een Hello Kitty tic hebt, maar niet meer tot de tieners-mogen-van- roze-en Hello Kitty-houden doelgroep behoort, dan zoek je al snel je heil in gebruiksvoorwerpen. Zo was ik laatst op zoek naar een Hello Kitty USB-stick en dan dwaalt je oog toch snel weer af…

Ben je op zoek naar meer glamour in je leven? Dan is deze Hello Kitty MP3 speler de oplossing. Het strikje is namelijk bezet met wel 70 Swarovski kristallen. Jammer genoeg alleen verkrijgbaar in Japan. Dus even al je Facebook vrienden lief aankijken of ze misschien daar contacten hebben?
Hello Kitty-MP3

Als je lenzen draagt is het altijd reuze handig om een extra bakje in je tas te hebben. En waarom zou je dan niet voor deze geweldige Hello Kitty lenzenbakje gaan?
Hello Kitty-lenzenbakje

Wil je ook  in je slaapkamer naar je favoriete muziek luisteren? Dan is de H.K docking station voor je iPhone/iPod een prachtige oplossing. Zoek een mooi plaatsje voor haar en met de afstandsbediening kan je haar vanuit je bed bedienen.
Hello Kitty-dockingstation

Het op zondagmorgen gekookte eitje wordt een nog groter feest als je hem in deze Hello Kitty eieren mal maakt. Rauw eitje erin, dichtklikken en in kokend water onderdompelen. Eet smakelijk!
Hello Kitty-ei

Oorspronkelijk is dit een Hello Kitty eierdopje (met pasen te koop bij de Xenos). Maar als je zelf een beetje handig bent, knutsel je haar zo om naar een speldenkussen, zoals deze.
Hello Kitty-eierdopje

In Japan zijn ze niet alleen gek van Hello Kitty, maar ook van sushi. En van die combi maken ze echt de meest geweldige creaties voor in de lunchbox. Ik begrijp wel dat ze niet tot de lunch kunnen wachten om hier aan te beginnen!

Hello Kitty-sushiPimp my Ride! Heb je ook gewoon een doorsnee auto om van A naar B te kunnen gaan, en zou je hem graag een personal touche meegeven? Rij dan eens langs je garage en kijk de monteur lief aan. Je bent verzekerd van aandacht in de file!

Hello Kitty-pimp my rideDe cupcakes-gekte kan natuurlijk niet aan de Hello Kitty’s voorbij gaan. Er zijn heel veel malletjes en uitstekers te verkrijgen om zelf deze amazing cupcakes te creëren.

Hello Kitty-cupcakeDeze Hello Kitty viberator werd oorspronkelijk als massage apparaat voor nek en schouders op de markt gebracht. Maar door de vorm en doordat zij vibreert, werd deze in Japan alwaar de ultieme Hello Kitty gekte heerst, al snel voor andere doeleinde gebruikt.

Hello Kitty-Vib
Ter ere van Hello Kitty’s 35ste verjaardag bracht Sanrio in samenwerking met Mimobot een serie designer USB sticks op de markt. Ze zijn verkrijgbaar van 2GB t/m 16GB en te koop in combinatie met een hoodie. Een reuze handige outfit voor je USB waarmee je hem gelijk aan je sleutelbos kunt hangen.
Hello Kitty-Mimibot

Heb jij nog iets van Hello Kitty wat echt niet mag ontbreken in de top 10?

Posted by on februari 7 2011. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

6 Comments for “top 10: Hello Kitty Must haves”

  1. Wat dacht je van dit toetsenbord? http://bit.ly/foW8vB
    Wij waren zo gek om Fleur voor haar verjaardag een doosje Hello Kitty Lego te geven. Zóóó schattig!

  2. Heb fleur er aleens 1 gegeven een roze H.K. maar nadeel is vaak ze zijn niet draadloos. Maar jouw linkje is wel echt Ge-wel-dig

  3. Hmm ik heb een Hello Kitty leeslampje :-)

  4. Zus! Geweldig dit. Je begrijpt natuurlijk wel dat je bij Zoë d’r volgende verjaardag Hello Kitty Sushi mag maken :-)
    Wanneer gaan we een keer naar Japan?

  5. Je hebt een grote groep mensen plezier gedaan door dit in Airmagazine te laten zien. Ziet er allemaal geweldig uit. Een goed idee op doen voor de verjaardagen van de kleindochters is nu niet meer moeilijk!

  6. Die Docking station, past zo goed op mijn nachtkastje.

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid