|

Cut the Rope Experiments

airmagazine-gadget-astma-allergie

Een van de leukste games, Cut the Rope, heeft nu een vervolg gekregen met Cut the Rope experiments. En de game is tijdelijk gratis verkrijgbaar! Tijd voor een review.

Cut the rope

bits-bites-gameEen van de populairste spelletjes uit de App Store is wel Cut the Rope. Het spel is al meer dan 60 miljoen keer gedownload en ontvangt regelmatig updates met nieuwe levels. Het doel van het spel is door middel van touwen door te snijden het snoepje op te laten vangen door een kikkerachtig wezentje. Tegelijk moet je zoveel mogelijk sterren meepikken om je score te verhogen. De puzzels die je moet oplossen zijn soms pittig en heel gevarieerd. De app wordt ook omschreven als een van de grappigste en origineelste games verkrijgbaar uit de App Store.

airmagazine-appsVervolg op Cut the rope

Na het succes van Cut the Rope, is er nu een nieuwe variant genaamd; Cut the Rope Experiments. Bij deze variant van het spel zijn de makers nog meer uit hun dak gegaan en bevatten de levels nog meer leuke objecten en puzzels om op te lossen. Behaalde punten en delen van het spel kan je met je vrienden delen op Facebook en Twitter. Ook worden je scores bijgehouden in Game Center. Niemand die nog iets van je achievements mist.

cut the rope 2012


Tijdelijk gratis game voor iPad en iPhone

Allebei de games zijn zowel voor iPhone en iPad te vinden in de App Store. Cut the Rope Experiments is tijdelijk gratis te downloaden, dus wees er snel bij mocht je nog gebruik willen maken van deze leuke actie. De beoordelingen in de App Store liegen er niet om dat we hier weer met een succes te maken hebben.

Categorie: Games
Taal:
Engels
Prijs: Tijdelijk gratis (normaal €0,79)
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch & iPad

Posted by on mei 27 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid