|

Plog: Twee sterren hapjes en Spiderman voor Evian

Vandaag weer een plog (ik blijf het een raar woord vinden, photo diary klinkt beter of niet? ) over mijn leven met ernstige allergische astma. Deze keer een impressie van mijn bezoek aan Lifestyle Lab en de persdag van Simply PR.

medicijnen-ochtend-fleur

Goedemorgen! Ik begin de dag met Foster, zoutwater neusdruppels en drie soorten oogdruppels zonder conserveringsmiddel.

ontbijt-mtv-breakfastclub

Ik ontbijt tegenwoordig voor de tv, in de ochtend heeft MTV tenminste nog  gewoon muziek!  De nieuwe Katy Perry clip vind ik trouwens zo cool, er is echt werk van gemaakt en de styling is geweldig.

 Air-Lifestylelab-5

Lifestyle lab liet me kennis maken met een aantal super fijne producten voor Air- girls waar ik je later meer over vertel.  Maar deze deel ik nu alvast met je. Jimmy’s popcorn heeft bakjes gepofte mais in bijzondere smaken als Hot wasabi, Coconut caramel en Forest fruits.

merel-verspuij

Dit hapje zag er zo lekker uit! En hoe mooi zijn de nagels van Merel?

spiderman-evian-marvel

Hoe schattig zijn deze Evian flesjes van Spiderman?  Helaas zijn ze niet te koop, ik wil er zo graag eentje!

fg-hapjes-miss-publicity
Heerlijke millionaires biscuits van tweesterren kok François Geurds bij Lifestyle lab.
Meestal  is er niets te eten voor me tijdens persdagen, vanwege mijn kruiden en notenallergie. Dus at ik lekker een paar extra van deze prachtexemplaren.

lkbennett-zomer2014

Mijn nieuwe favo merk is LK Bennett.De nieuwe collectie bevat veel klassieke items als kokerrokken en sweaters met mooie, meisjesachtige prints. Deze panterprint lijkt uit bloemetjes te bestaan.

fleur-artdeco-airmagazine

Bij het altijd gezellige Simply PR. Ze hebben  zo veel fijne producten voor Air-girls! Ik kan geen enkele parfumerie in, maar hier zijn er altijd leuke mensen die alles van beauty weten. Simply is mijn Douglas haha!

Air-SimplyPR-4

artdeco-parfumvrij-airmagazine
Art Deco heeft prachtige basiskleuren. Ik heb altijd een doosje met vier Art Deco neutrals in mijn tas zitten. De oogschaduw is goed gepigmenteerd en parfumvrij en de verpakking is zoooo leuk!

neverfull-tas-twins-dailylin
Lindsey van Dailylin en ik zijn tassen twinsies, allebei hebben we een neverfull!

Air-SimplyPR-21De producten voor de gevoelige huid van dermatoloog  Drs Leenarts. Heb je het interview met haar al gelezen?

Air-SimplyPR-12Cupcakes!

emy-el-ghalbzouri

Bijkletsen en businesstalk met hairstyliste Emy El Ghalbzouri.We zijn samen hele leuke plannetjes aan het smeden. Emy weet o.a. alles van Babyliss en is een van de leukste mensen die ik afgelopen jaar ontmoet heb, zo leuk en getalenteerd en gedreven! Ze is trouwens genomineerd voor de Dutch Coiffure Awards, hoe cool!

quiche-airmagazine

Rammelend van de honger thuis, gelukkig  heb ik nog broccoli quiche. Ik maak vaak hartige taart als ik  weet dat ik de avond erna pas laat thuis ben of weinig tijd of energie heb. Dan hoef ik m alleen maar in de oven te schuiven om op te warmen.

airmagazine-foster-fleur

Tijd voor mijn avondmedicijnen.

redigeren-airmagazine

Nog even snel een artikel van Gaby redigeren over seizoensgericht eten en dan naar bed.

Wil je meer over me weten?  Lees meer over het ontstaan van Airmagazine.
Check meer foto’s op instagram @fstip

Beeld: Fleur Stip en Merel Verspuij

Posted by on april 20 2014. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid