|

Mooiere foto’s en video’s met Ollo

Ook met je smartphone zijn goede foto’s te maken. Maar pics van kleinere items zoals  je nailart of sieraden zullen altijd onscherp zijn, omdat je camera dat niet aankan.  Met een handig   lenzensetje dat je op je smartphone klikt lukt dit wèl.

Wat is de  Olloclip?

De olloclip is een kleine lenzenset voor je iphone waarmee je foto’s een stuk interessanter worden. De set bestaat uit een fisheye-, macro- en groothoeklens die je over je reguliere iPhone lens heen schuift. Iphone gebruikers konden al langer met de Ollo aan de slag,maar nu is er ook een versie voor je Samsung! Geen Samsung S5 en geen  iphone? Gebruik dan deze lenzen, ze zijn nog goedkoper ook.
samsung-olloclip

Hoe gebruik je het lenzenset voor je smartphone?

Je schuift je Ollo heel makkelijk over je gewone lens van je iphone heen, hij komt automatisch op de goede plek te zitten.  De drie lenzen zitten zo aan elkaar dat je aan de ene kant de fish eye lens hebt, aan de andere kant de makrolens en de groothoeklens. Het enige nadeel is dat je je case van je telefoon moet halen als je de Ollo erop zet.
olloclip-samsung

Wat doen de lenzen van de Olloclip?

De macrolens gebruik voor opnames dichtbij, bijvoorbeeld voor een close- up van je favo sieraden of make-up.
Met de groothoeklens fotografeer je landschappen en interieurs.
Met de fisheye lijkt alles dichtbij supergroot en alles wat ver is superklein.lenzenset-aliexpress-smartphone

De 4in1 Samsung S5 Olloclip koop je voor €23,80
Dit setje  lenzen  past op iedere smartphone en kost maar 3,50

Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je deze gebruikt help je mee alle informatie over corona, astma en allergie online te houden en steun je Airmagazine.

Posted by on november 17 2022. Filed under Featured, Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021