Colofon

Fleur Stip
Oprichtster Air

air-airmagazine-allergie-astma-ervaringsdeskundige
Over mij
Al lang samen(wonend)
Mijn interesses liggen bij kunst en vormgeving in de breedste zin van het woord. Ik heb een lichte obsessie voor Luikse markten en vintage, ben dol op de natuur. Creatief en docent beeldende vorming.

Kennis
Helaas ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van allergie, astma, angio-oedeem, anafylaxie. Ik deel mijn kennis graag en ben daarom Air magazine gestart.

Medisch
Paraberk en paragras syndroom. Allergisch voor de meeste kruiden, de meeste vruchten, alle noten, dieren, boom- en graspollen, huisstofmijt,schimmels. Last van parfum en rook.

 

 

Michael Jaarsveld
Fotograaf. Weet alles van isolatie en duurzaam verbouwen ,maar ook van duurzaam tuinieren en hooikoortsvriendelijke tuinen. Legt onderhoudsvrije tuinen aan met reclaimed materiaal. Ook te vinden op: www.doogood.nl en www.toogood.nl

 

 

Femke Koning
Ook te vinden op Twitter: @Koninginvdberg

Superpowers: woorden, multitasken en schakelen, weet van een lege koelkast een gourmetmaaltijd op tafel te zetten, wereldburger, open mind, nutteloze feitjes.
Weaknesses: fabrieksvoedsel, social media, 1001 dingen die nog af moeten, allergische astma, de uitverkoop, boekenjunk (je ziet me niet chagrijniger dan wanneer ik een boek uit heb en er geen nieuwe klaar ligt.)

 

Bewaren

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel