|

Verzameljaarbeurs 2022

Een vintage Tomado rek, Deens design en oude schoolposters :  2e hands kopen is hotter dan ooit. Op 9 en 10 april kun je je aan mooie brocante woonaccessoires , die ene limited edition Barbie,  alles van Starwars en Marvel en bijzonder vintage design vergapen.

Vintage  en geen retro in je jaren 30 woning

Vergeet de rommelmarkt met prullen uit 2005, voor de echt speciale items van Lalique, een splinternieuw uitziende R2d2 of een mooie Maria om je woonkamer mee aan te kleden ga je naar de Jaarbeurshallen. Met wel 2.000 kramen is de VerzamelJaarbeurs Europa’s grootste vintage evenement.

koraal-beurds

Kringloopgeluk, maar dan beter

Verdeeld over 5 hallen is er voor iedereen wel wat te vinden en kijk je  je ogen uit. Je vindt bij de Verzamelaarsjaarbeurs niet alleen de typische nerd stuff van StarTrek, Disney en alles voor je My Little Pony verzameling, maar ook heel veel decoratieve items, zoals koraal om je huis gezelliger en unieker te maken.

maris-beursMarvel en brocante

Ik hou erg van tweedehands stripboeken.Wist je dat de comics van Spiderman tussen 1966 en 1976 Spinneman heten?Je vindt ze voor heel weinig tijdens de Verzamelaarsjaarbeurs. En wist je dat het woord ‘brocant’ tweedehands goed of curiosa betekent? En dat het dus niet iets is wat de Leen Bakker, Kwantum en Trendhopper verkopen…  De mooiste brocante stolpen, glazen schalen en biscuit vazen kun je veel beter dit weekend bij de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht kopen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 6 2022. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021