|

Verzameljaarbeurs 15 en 16 april 23

Nu duurzaamheid steeds vaker in het achterhoofd wordt gehouden bij het winkelen is de Verzameljaarbeurs hipper dan ooit. Op 15 en 16 april kun je voor seventies blouses, nineties jeans, deens design en lava vazen weer in Utrecht terecht.

Jaarbeurs-vintageplein

Shoppen zonder fast fashion

Mooie items shoppen die uniek zijn, mooi afgewerkt en die niet bijdragen aan de enorme hoeveelheid landfill waar fast fashion items van de Shein, H&M en Zara belanden. Dit weekend kun je ze vinden op een van de 2.000kramen in de Jaarbeurshallen van Europa’s grootste vintage evenement.

Verzameljaarbeurs

 

Winnaar van je eigen Interior design masters

Als je je iedere dinsdag jaloers afvraagt hoe de stylisten van de Interior Design Masters hun ruimte zo eigen en sfeervol krijgen ben je niet de enige! Een truc om een toffer interieur te krijgen is door oud en nieuw te combineren. Dus ga dat geweldige fauteuiltje zoeken dit weekend, verzamel er wat West Germany vazen bij en upgrade je woonkamer!


Posted by on april 15 2023. Filed under Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021