|

VerzamelaarsJaarbeurs 20 en 21 april 2024

Als je al op zoek bent naar de leukste en grootste vrijmarkt, maar toch mooiere items zoekt kun je natuurlijk ook alvast naar de grooste vintage beurs in Nederland, de VerzamelaarsJaarbeurs.

verzameljaarbeurs

Kringloopgeluk maar dan beter

Magazines als Vogue en Elle schrijven vaak artikelen over het thema duurzaamheid, wat dan neerkomt op dure designeritems of onbetaalbaar werk van jonge ontwerpers. Het meest duurzaam is het natuurlijk om niets te kopen. Kringlopen is leuk, maar het gebeurt regelmatig dat je bij Rataplan of Het Goed vazen, kandelaars en andere decoratie uit de Kwantum, Leen Bakker of Ikea vindt in plaats van die toffe seventies spullen. Echte vintage woondecoratie zoals Rockstar Barbie posters of een West Germany lava vaas vind je bij de VerzamelaarsJaarbeurs.Ook psychedelische slaapzakken en items om je garderobe aan te vullen uit de fifties of jaren 80 scoor je er. De prijzen variëren, maar wij vinden er veel moois dat via Catawiki meer tijd en geld kost.

palestine- river-sea-map

kunst-illustratieverzameljaarbeursvintage-kleding-seventies

Zo vind je de mooiste tweedehands parels

Omdat de beurs zo groot is, kun je het best een verlanglijstje maken en een route uitstippelen, zodat je niet afgeleid raakt door het aanbod. Er is o.a. een hal vol curiosa en brocante, eentje met vooral vintage speelgoed en een met veel keramiek. Voor €16,50 kun je 20 of 21 april de hele dag van de VerzamelaarsJaarbeurs genieten en in de enorme hallen van de Jaarbeurs in Utrecht rondneuzen.

Posted by on april 16 2024. Filed under Featured, indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021