|

Ziezo: Chanel temporary tattoos

Chanel is dè trendsetter op fashion- en beautygebied. Wordt hun nagellak niet gekopieerd dan is er wel een knock off van hun quilted bag te vinden en anders zijn het wel hun plak tattoos die door Catrice schaamteloos gekopieerd worden.

catrice-urban-baroque-chanel-tattoo

In 2010 werd internet overspoeld met foto’s van Les Trompe l’oeil de Chanel, zogenaamde temporary tattoos. Een setje bevat  55 tattoos in de vorm van kettinkjes, zwaluwtjes en kersenbloesem. Een paar weken geleden zag ik de limited edition van Catrice, Urban Baroque liggen en daar vond ik een pakje van vier velletjes met tattoos die  verdacht veel op die van Chanel lijken.

Wat vind jij, tel jij liever € 55,- neer voor vijfenvijftig Les Trompe l’oeil de Chanel tattoos (links) of vind je die van Catrice (rechter afbeelding), 4 blaadjes voor €2,99 , net zo leuk?

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 3 2011. Filed under Beauty, Fashion, Fashion/Beauty, Ziezo. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021