|

Chocstar, een feestje op je deurmat

Chocstar verkoopt online de meest feestelijke chocoladerepen, helemaal samengesteld zoals jij het wil! Vanwege hun uiterlijk en leuke verpakking  zijn Chocstar repen dè manier om je beste vriendin op te vrolijken of je internetvrienden met kerst te verrassen. Dat vinden wij tenminste, daarom geven wij een zelf samen te stellen Chocstar reep weg!

Je eigen, feestelijke chocoladereep
Als je geen noten en pinda’s eet vanwege je allergie mis je wel eens de bite in de chocoladereep. Chocstar verkoopt fairtrade chocoladerepen in puur, melk en witte chocolade. Daar kun je op de  vrolijkmakend mooie site verrassende ingrediënten zoals  framboos, stroopwafel snippers, chilipeper, groene thee of discodip aan toe voegen.  Een Chocstar reep koop je heel gemakkelijk online en wordt met de door jou gewenste tekst afgeleverd, ingepakt in een mooi kartonnen doosje.
De basischocolade is glutenvrij, maar de ingrediënten zijn dat  niet allemaal. Er wordt ook niet in een gluten- en nootvrije omgeving gewerkt.

Hoe werkt Chocstar?
Wij waren erg nieuwsgierig en bestelden een reep met groene thee, gepofte rijst, suikerhartjes en  gouden vlokjes. Het bestellen is heel gemakkelijk.
Je kiest basis chocolade (wit, donker of melk)
Daarna kies je tot vijf van de  maar liefst 60 beschikbare ingrediënten voor in je fair trade reep.
Je voegt een boodschap toe aan de reep, betaalt met ideal en de reep ligt binnen 3 tot 5 dagen op de deurmat.Tips voor  feestdagen
Voor speciale feestelijke gelegenheden  kun je een chique reep maken met parels en gouden vlokjes erin; bijna alles is mogelijk.
Wil je je werknemers verrassen met een alternatief  gevuld kerstpakket? Koop dan online zo’n handige Chocstar cadeaubon en laat iedereen zelf zijn favoriete droomreep uitzoeken en bestellen.

Airmagazine trakeert op chocolade!
Omdat Airmagazine jarig is en jullie zo’n prachtig uitziende traktatie niet wil onthouden geven we een zelf samen te stellen Chocstar reep weg. Neem jij een van Chocstar’s favorieten of kies jij voor je eigen variatie? Doe hier mee aan de winactie met Chocstar!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on december 7 2011. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Chocstar, een feestje op je deurmat”

  1. is dit een droom waar ik in ben geland? Fairtrade choco via internet. Ik ga snel ff een kijkje nemen :)

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid