|

Hello Fresh: vers en gevarieerd eten

Heb je een druk leventje? Hou je niet van eten koken? En ook niet van boodschappen doen? Dan is Hello Fresh je redder in nood. Airmagazine mocht doos uitproberen, lees hier hoe dat beviel.

Wekelijks een aantal maaltijden bij je thuisbezorgd

Veel mensen om me heen hebben het al een keer geprobeerd. Hello Fresh levert elke week (of zo vaak je maar wilt) verse producten bij je thuis. Aan de hand van de bijgeleverde recepten maak je een aantal dagen (3-5, afhankelijk van je box) de lekkerste gerechten klaar.

Voordelen

De grootste voordelen zijn dat je zelf niet hoeft te verzinnen wat je die week gaat eten. Je hebt alle ingrediënten in huis , eet verse groenten en je probeert producten uit die je niet zo snel zelf zou kopen. Denk hierbij aan parelcouscous en dorade. Tot slot eet je erg gevarieerd. Als de recepten bevallen kun je ze altijd later nog een keer namaken met ingrediënten die je in de supermarkt koopt.
hellofresh-airmagazine

Abonnementsvorm

Wil je gebruik maken van Hello Fresh? Dan ga je wel een soort van abonnement aan. Maar je bent niet verplicht om een aantal boxen af te nemen. Je kijkt een week van tevoren of de ingrediënten/recepten je bevallen en lijkt het je niks, dan zet je de levering op rood. Persoonlijk zet ik alle weken op rood en laat een box komen als de recepten me erg lekker lijken of als het simpelweg goed uitkomt (lees: wanneer ik te lui ben om boodschappen te doen).

Allergieproof?

Als je veel allergieën hebt, dan zou ik je niet aanraden om Hello Fresh te proberen. Als je er, zoals ik, een overzichtelijk aantal hebt, dan is het zeker het proberen waard. Op de receptenkaartjes staat heel goed aangegeven waar welke allergenen inzitten, vaak kun je die ingrediënten weglaten of vervangen. En tot nog toe waren de gerechten erg smakelijk en verrassend.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd .

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 31 2016. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021