|

Designer keukentextiel

Keuken textiel dat het design van je keuken complimenteert is niet altijd even makkelijk te vinden. Met het welbekende pompdoek motief doe je het op zich altijd goed, steeds meer zie je ontwerpers ook op dit facet van textieldesign inspelen. En terecht want het lijkt in eerste instantie misschien onbenullig maar het kan je keuken maken of kraken. Drie keer de ouderwetse pompdoek in een nieuw jasje.

Ongedierte in huis
Studio Job gaat op de insecten toer wat hun theedoeken betreft. Krioelende kruipers die je juist niet in je keuken tegen wilt komen, staan mooi afgebeeld op je theedoek. Rob Geus zou een thumbs-up geven! Te verkrijgen in geel, rood, zwart, blauw, groen, roze, beige en oranje. Onder andere te verkrijgen bij online shop Wannekes.

Escher in de keuken
Ontwerpster Nienke Sybrandy heeft een verdraaid leuke versie van de ouderwetse pompdoek gemaakt. Ze bedacht daarbij dat de rechte blokken meedraaien in de beweging van het afdrogen. Doek ‘Verdraaid’ is te verkrijgen in rood of blauw via de online shop van Sanne de Zoete.

Pop Art anno 2011
Weidesign (onlangs geopend in Haarlem) komt met een mooie lijn tafelgoed. Ontworpen door Lianne Kuijpers. Onderdeel van deze lijn is een serie keukendoeken waar een grafisch lijnenspel op te zien is waarbij afbeeldingen van alledaagse keukengerei zorgen voor de nodige onderbreking. Op de theedoeken zie je bijvoorbeeld een fles afwasmiddel en een aardappelschilmesje terug komen. Weidesign zorgt ook voor een trendy gedekte tafel, in het tafellaken en de servetten (ook te gebruiken als placemats) herken je dingen zoals bestek, een appelboor of een garde.  In rood, blauw of geel.

Alle drie perfecte cadeau’s om op je verlanglijstje te zetten voor de komende feestdagen.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 23 2011. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Designer keukentextiel”

  1. dat is nou leuk keukentextiel!

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...