|

Tweede en derde huis als woontrend

opruimen-huisHuisjes als prikbord, een huis als tijdschriftenhouder of een lamp in de vorm van een huis,woningen zijn ondanks de recessie de nieuwe woontrend.

Huisjes als woonaccessoire

Huisjes zijn hot! En dan bedoel ik niet huisjes om in te wonen maar dan heb ik het over gebruiksvoorwerpen in de vorm van een huisje. Al een aantal seizoenen zie ik huisjes voorbij komen in allerlei vormen en op allerlei plekken en het worden er steeds meer, valt mij op. Tijd dus om er wat woorden aan te wijden maar het is vooral leuk om in beeld te brengen hoe divers het huizenaanbod is.


airmagazine-allergie-astma-interieurboekenplanken-huisjes

Enorm aanbod verschillende huizen

“Voor elke functie is er een huisje te vinden”, zou je bijna kunnen zeggen. Van prikbord tot lamp tot tijdschriftenhouder, het is allemaal te vinden. Afgelopen Koninginnedag scoorde ik er zelf een op de vrijmarkt in de vorm van een grote speelgoedmand die, met behulp van twee spuitbussen, een zwarte laag hebben gekregen. Alle, voorheen rondslingerende, spullen voelen zich er elk geval erg in thuis. Onderstaand een selectie van mijn favorieten, te koop via webshops
www.bijzondermooi.nl
, www.designlemonade.com, www.wikkie.nl, http://www.ladiesandgentlemenstudio.com, www.misterdesign.nl, http://www.landscape-products.net.

woonaccessoires-airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 3 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Tweede en derde huis als woontrend”

  1. ik dacht eerst: ehh Airmagazine, volgens mij hebben je lezers geen geld voor een 2e of 3e huis, maar dit vind ik wel een hele leuke trend!

    vooral die huisjes aan de muur met mooie flesjes erin. Like!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021