|

Valentijnsdag; wat vrouwen willen horen

14 februari Is het weer zo ver, Valentijnsdag staat op de romantische kalender. De dag dat geliefden elkaar extra aandacht geven met grote chocolade repen, uit de kluiten gewassen kaarten en pluche harten. Maar wordt er ook nog gezongen?

valentijn-Puma-hardchorusVolgens de makers van Idols en andere talentenjachten kan iedereen zingen. Alleen ontbreekt het vaak aan een x-factor gehalte. Er wordt echter nooit gerapt over hoe gezondheidsbevorderend zingen is.

Zingen is gezond
Volgens de wetenschap bouw je afweerstoffen op door te zingen. Onderzoekers testten het bloed van zangers voor en na een optreden. Na 60 minuten bleek de concentratie immuunglobine A – dat zijn proteïnen die als afweerstof werken – en de hoeveelheid cortison – een hormoon tegen stress – aanzienlijk groter. Ook het plezier in het zingen werkt stressverlagend.

De voetbal supporters van – The PUMA Harchorus- kunnen daar een valentijnsliedje over mee zingen.

Posted by on februari 8 2011. Filed under Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021