|

Verzamelaarsjaarbeurs; 2dehands walhalla

Boho chic in je interieur, een vleugje retro in je woonkamer of die 2.55 van Chanel van Designer vintage :  2e hands kopen is hotter dan ooit. Op 11 en 12 april kun je je aan mooie brocante woonaccessoires , die ene limited edition Barbie,  alles van Starwars en Marvel en bijzonder vintage design vergapen.

Vintage met klasse

Vergeet de rommelmarkt met prullen uit 2005, voor de echt speciale items van Lalique, een splinternieuw uitziende R2d2 of een mooi geweitje om je woonkamer mee aan te kleden ga je naar de Jaarbeurshallen. Met wel 2.000 kramen is de VerzamelaarsJaarbeurs Europa’s grootste vintage evenement.

Landelijk wonen voor weinig

Verdeeld over 5 hallen is er voor iedereen wel wat te vinden en kijk je  je ogen uit. Je vindt bij de Verzamelaarsjaarbeurs niet alleen de typische nerd stuff van StarTrek, Disney en alles voor je My Little Pony verzameling, maar ook heel veel decoratieve items om je huis gezelliger en unieker te maken. jaarbeurs-verzamelen-fifties

Marvel en brocante

Ik hou erg van tweedehands stripboeken. Wist je dat de comics van Spiderman tussen 1966 en 1976 (gewoon heerlijk Hollands) Spinneman heten? Je vindt ze voor weinig tijdens de Verzamelaarsjaarbeurs. En wist je dat het woord ‘brocant’ tweedehands goed of curiosa betekent? En dat het dus niet iets is wat de Leen Bakker, Kwantum en Trendhopper verkopen…  De mooiste brocante stolpen, glazen schalen en biscuit vazen kun je veel beter dit weekend bij de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht kopen!

Bondgirls ontmoeten

Iedere editie van de Verzamelaarsjaarbeurs zijn er speciale tentoonstellingen en meet and greets. Dit kan je komend weekend verwachten:
♥ Een expositie wielrennen waarbij wielertruien, boeken, bidons en wegwijzerborden worden getoond.
♥ De mooiste dames, namelijk zes Bondgirls zijn aanwezig voor een Meet&Greet. O.a. Caroline Munro, bekend van de film The spy who loved me is van de partij.
♥ Een expositie van antieke kinderwagens (vanaf 1900 tot 1970) en aanverwante zaken zoals ledikantjes, kinderstoelen, wiegjes en babygoed.

Let wel op! Ondanks dat de verzamelaarsjaarbeurs een verboden te roken beleid heeft, neemt niet iedereen dit letterlijk. De platenbeurs kun je beter mijden als je een longaandoening hebt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 7 2015. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021