|

Vintage Barbie op de Verzamelaarsbeurs

Als je gebiologeerd Auction Hunters kijkt voor de meest waardevolle 2dehands vondsten tussen de rommel, Tussen Kunst en Kitsch volgt vanwege de oude Jugendstil voorwerpen of Drew Pritchard met Salvage Hunters omdat je ook zulke geweldige vintage decoratie voor in je huis zoekt dan is de VerzamelaarsJaarbeurs echt iets voor jou.

VerzamelaarsJaarbeurs voor brocante in huis

Ouderwets bloementjesservies van Royal Albert met bijpassend stopcontact, naaigerei uit 1930, modebladen van rond de vorige eeuwwisseling, je waant je op de set van Boardwalk Empire.

jaarbeurs-rommelmarkt

Barbie en Studio Ghibli merchandise

Maar ook voor moderne cultuur zoals Ball Jointed Dolls uit Azië, Pullips, Barbie’s en alles van Star Wars kun je op de Verzamelaarsbeurs terecht. Je vindt er Little Pet Shop popjes voor bijna niets, maar ook exclusieve speeldoosjes van Ponyo, het tekenfilmfiguurtje van Studio Ghibli.

verzamelaarsbeurs-2013

verzamelen-stolp-airmagazine

Bijzondere boeken en Grimm

Sommige kraampjes lijken inspiratie geweest te zijn voor de trailer van Aunt Marie uit Grimm, oude boeken, wandplaten uit een oud schoollokaal en opgezette dieren, je kunt je huis echt aankleden en sfeer geven met de enorme hoeveelheid aan bijzondere spullen die je hier in de Jaarbeurs vindt. Het weekend van 23 en 24 november is er weer een VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Bewaren

Bewaren

Posted by on november 2 2017. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021