|

Dorhout Mees Fashion Week Amsterdam show

Ontwerpster Dorhout Mees heeft 26 januari in de Gashouder haar h/w 2014-2015 collectie Passage getoond.  Haar oogstrelende collectie met grote contrasten tussen vloeiend en ruw is deze keer geïnspireerd op hout.

Hout als inspiratiebron voor Dorhout Mees

De prachtige sferische show van ontwerpster Esther Dorhout Mees heeft hout als inspiratiebron. De kleuren van de herfst, structuur van boombast en de goede en slechte jaren die je in de jaarringen van een boom kunt teruglezen zijn duidelijk terug te zien in de ontwerpen. De collectie bestaat uit een grote hoeveelheid opvallende stukken die soms kwetsbaar ogen en soms als een soort schild. De mooie prints op de satijnen stoffen zijn duidelijk van hout afgeleid, bij bijvoorbeeld de patronen van de kleding is de link met boombast iets minder duidelijk te zien. De veelzijdige collectie wordt aangevuld met bijzonder 3d print schoenen en geweldige oversized accessoires.

passage-airmagazine-dorhout-mees

passage-airmagazine-dorhout-mees

dorhout-mees-mercedes-benz-fashion-week-amsterdam-2014

dorhout-mees-mercedes-benz-fashion-week-amsterdam-2014 passage-airmagazine-dorhout-mees

dorhout-mees-mercedes-benz-fashion-week-amsterdam-2014

dorhout-mees-mercedes-benz-fashion-week-amsterdam-2014

Posted by on januari 27 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021