|

Hooikoortsvrij huis en fijne series

Een nieuwe backstage waarin je mee kan spieken wat er zoal in mijn leven gebeurt. De afgelopen maanden stonden vooral in het teken van uitrusten, aan mijn conditie werken en mijn huis restylen. Veilig vuurwerkvrij op de Veluwe

Ik ontvluchtte eind december met vriendlief de smog van de stad en ging lekker naar de Veluwe. Lekker winkelen, wandelen en fotograferen met mijn nieuwe lens. Ik kan het je echt aanraden, het scheelt veel gedoe en frustratie als je in een landelijke omgeving zonder al te veel vuurwerk zit.

Mijn woonkamer is inmiddels af, alleen een lamp ontbrak nog. Deze maakte vriendlief van oud speelgoed en een kitscherige lamp van de rommelmarkt.

Jarig!

Eind januari was ik jarig en  kreeg ik o.a. deze zelfgemaakte sieradendoos, met de beroemde Coco Chanel quote, met een o.a. hele lading ringen.  Ik heb echt een obsessie voor sieraden, liefst een beetje bijzondere met zoete girly afbeeldingen of skulls en strass.

Lekker bezig in huis

Nu mijn woonkamer zo mooi is geworden was het ook tijd voor een nieuwe slaapkamer. In tegenstelling tot de rest van mijn huis wilde ik die donker en glamourous als een ouderwets boudoir. Afgezien van de styling is het belangrijkste verschil dat mijn kledingkast nu in een andere kamer staat zodat pollen en stof niet in mijn slaapkamer rondzweven. Wel heb ik nieuwe, dikkere gordijnen en extra kussens. Niet heel verstandig met mijn huisstofmijt allergie, maar ik heb er speciale spray van Slaap Happy voor die super helpt.

Links: Ananas lamp van Marktplaats.Rechts: Ook deze over the top ketting kreeg ik. Ideaal om een klassieke blouse mee op te leuken.

Deze kroonluchter vonden we voor weinig op Marktplaats. Het hart tekende ik met inkt voor Valentijnsdag. Lekker oud uitziende lijst van Xenos eromheen en klaar.

Amsterdam Fashion Week

Zoals ieder jaar vroeg ik weer voor het hele team  kaartjes aan voor de AFW Zelf ging ik naar Edwin Oudshoorn met Femke. Zij was nog nooit naar een show geweest dus dubbel zo leuk. Daarna aten we heerlijk bij Dauphine.

In Deurne vond ik een heel fijn stofvrij hotel met laminaat(En die zijn schaars). Ga alleen niet in het weekend, de club aan de overkant zorgt voor nogal wat herrie.

Ziek zoals altijd

Volgens goed gebruik was ik deze winter weer flink ziek en de rest van de tijd doodmoe of benauwd. Gelukkig vond ik een fysio in de buurt die me goed begeleidt en precies de goede oefeningen met me doet om mijn pijnlijke en totaal verstijfde spieren, slechte houding en migraine aanvallen aan te pakken.

Elementary kijken met zelfgemaakte appeltaart

De beste en leukste series

Ik heb weer leuke nieuwe series ontdekt. Elementary ken je misschien wel. Echt een leuke, grappige serie, niet te moeilijk, gewoon lekker kijken. De hoofdrolspeler was de oneindig enge Jordan Chase in Dexter. En de serie Arrow met de gespierde Stephen Amell als rijkeluisjongen die schipbreuk geleden heeft op een mysterieus eiland en zich ontpopt tot superheld. De serie die ik helemaal “af”heb is Haven. Nu kijken we de serie met de mooiste jurken en dunste vrouwen; Suits!

Hoezo stijlvast? Ik kreeg deze brillenkoker met kantlook vorige week en hij matcht mijn Vila panty’s perfect! Eigenlijk draag ik altijd een zonnebril, helpt zo lekker tegen traanogen, vooral in het hooikoortsseizoen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 1 2013. Filed under Backstage, Featured, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021