|

What’s in my bag; Graziella Ferraro

whats in my bag-airmagazine-astma-allergie

Iedere vrouw heeft zo haar vaste items die ze altijd met zich meedraagt. Antihistamine  tegen allergie, een Louis Vuitton agenda voor alle afspraken of die ene fijne lipgloss. Airmagazine kijkt regelmatig mee in de tas van lezeressen, schrijfsters en toevallige passanten. Kijk je mee?
What’s is in my bag: Graziella Ferraro, styliste

louis-vuitton-tas-greziellaLove my Louis Vuitton

Mijn tas is de Neverfull van Louis Vuitton, de tas is lekker groot dus ik gooi er meestal van alles in. Ik draag mijn tas ook wel eens binnenste buiten omdat de tas een mooie voering heeft. Deze tas draag ik bijna elke dag.

Dit is alvast een sneakpeak van mijn  tas. bovenop zie je een oranje Hermès doosje dat heb ik als kadootje gekregen, verder zie je een mutsje van Accessorize. Het waaide erg hard die dag. Ik ben altijd onderweg met de fiets en als ik  zo ‘n mutsje opzet gaat mijn haar niet in de klit.

Zyrtec
Dit is een doosje wat ik altijd bij me moet hebben dat is zyrtec vanwege mijn allergie en collodiaal zilver voor mijn gluten intolerantie.
Bomvolle agenda
Dit is mijn Louis Vuitton agenda, ik moet altijd mijn agenda bij me hebben. Ik ben nogal vergeetachtig dus hij staat vol met afspraken maar ook met snelle notities. Als ik iets hoor schrijf ik het gelijk op.

♥ Portemonnee: Louis Vuitton, gekocht bij Louis Vuitton te Amsterdam
♥ Zwart notitieboek
♥ Sigaretten: Vogue
♥ Sleutels: van kantoor, thuis en auto
♥ Zonnebril: PradaVind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen? Mail dan redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!
Posted by on oktober 22 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?, your fashion, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “What’s in my bag; Graziella Ferraro”

  1. oeh, jammer dat er net niet een duidelijker foto is van het mutsje :)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021