|

Gosh frosted nail lacquer nail art

De Frosted nail lacquer van Gosh is met zijnliquid sand – achtige glitter al een echte blikvanger, maar met de nailarts die Merel voor Airmagazine maakte worden je nagels helemaal bijzonder.

Frosted nail art met strepen

Ten eerste deze met stripes. Voor de basis heb ik eerst twee laagjes op gedaan van China Glaze – Def Defying, laten drogen en met smalle stukjes masking tape heb ik een stukje afgeplakt van mijn nagel. Ik gebruik nooit gewoon plakband omdat dit voor mij gewoon niet werkt. Het trekt te snel de basis lak er alsnog af en plakt nooit strak over mij nagel waardoor de lak die ik er op doe er onderdoor ‘bloedt’. Met de masking tape krijg ik strakke lijnen en trek ik geen lak mee.

AM-Gosh-09FrostedSoftGreen-Stripes02

Nadat ik de tape netjes had aangebracht zoals ik het wilde lakte ik iedere nagel met Gosh soft green. Let hierbij op dat je na een nagel te lakken, de tape er al af haalt. Niet een hele hand doen en dan pas eraf trekken. Dan heb je de nagellak al te lang de tijd gegeven om te drogen en trek je de bovenste laag er ook een beetje mee af. We willen natuurlijk strakke lijnen!

AM-Gosh-09FrostedSoftGreen-Stripes01
Gezien ik de grove korrel wilde bewaren van de Soft green heb ik gekozen om deze nail-art niet te finishen met een topcoat. Anders zou dat mooie grove effect hebben afgenomen en is het effect van de twee verschillende lakjes weg. Ik heb geprobeerd de streepjes niet de breed te maken, het moet echt net een leuk effect zijn wat een toevoeging geeft.

Roze Chanel bag nail art

Voor de andere nail-art heb ik een specifieke nagel uitgekozen om dit op toe te passen. Het is een nieuwe trend die ik voorbij zie komen die doet denken aan de stiksels van de Classic flap bag van Chanel. Eigelijk moet je deukjes maken in je nog niet droge nagellak. Maar natuurlijk wel op de juiste manier.

Nadat ik op alle nagels China Glaze – Something sweet had gelakt deed ik op mijn ringvinger 1 laagje Gosh soft coral. Heel eventjes laten drogen en met een sateprikkertje duwde ik zachtjes de lijnen in de nagel. Net als een soort chique kussentje. Gezien ik de diamantjes er wel op moest plakken heb ik deze look wel gefinished met een glanzende topcoat en plakte daarna op alle kruisingen van de lijntje een diamantje. Ik vond het wel schattig.

AM-Gosh-07FrostedSoftCoral-Diamonds01

Wat vind jij van deze mooie Gosh lakjes? Ga jij binnenkort ook met een mooie frosted look op je nagels lopen, of misschien gebruik jij het ook wel voor een mooie nail-art. Laat het ons weten!

Beeld  en tekst: Merel Verspuij voor Airmagazine

Wil je meer weten over hooikoorts? Schrijf je dan nu in voor de speciale hooikoorts nieuwsbrief met veel handige tips en informatie

Posted by on maart 31 2014. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021