|

MBFWA Frampesca show

Op de een na laatste dag van de Amsterdam Fashion Week waren de frisse ontwerpen van Frampesca te bewonderen tijdens het Fashion Lab in het Transformatorhuis.  Wij vinden het leuke italiaanse merk een hoog Rita Ora gehalte hebben, kijk je mee?

De show van Frampesca startte met melancholische muziek en haar slogan “there’s always a tiny space in your closet for a brand new grey sweatshirt”. De modellen liepen met rood gestifte lippen, op zilveren gympen met een plateauzool en hadden hun haar strak naar achter in een hoge vlecht. Ook vielen de grote oorringen op met de “F” van het Frampesca logo.

mbfwa-airmagazine

Het sweatshirt kwam meerdere keren terug op de catwalk, vaak met een grijze body en mouwen met een urban Aztec print. Verder zat de collectie vol met soepele, lange rokken met hoge split, waarin verschillende folkloristische printjes verwerkt waren. De combinatie donkergroen met rood/oranje kwam vaker terug. Het geheel deed een beetje Liberty Londen goes urban aan.

mbfwa-airmagazine

mbfwa-airmagazinembfwa-airmagazine

 Beeld: Team Peter Stigter

Posted by on januari 28 2015. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “MBFWA Frampesca show”

  1. Ik zou dit nooit dragen, maar ik vind het wel mooi! Leuk om te zien!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021