|

Red Carpet Queen nude lak

Red Carpet Queen heeft een paar geweldige nieuwe lakjes uitgebracht waaronder een nude genaamd Mannequin. Nude is altijd lastig, bij een Aziatische huid pakt de nagellak kleur anders dan bij een west Europese of Mediterrane huid. Daarom swatchte ik het lakje bij vijf verschillende mensen.

Gunshot door het flesje

Red Carpet Queen kende ik al eerder, toevallig heb ik de eigenaar ooit ontmoet bij mijn stage. Super enthousiast maakte ik toen al kennis met de lakjes (die overigens in een geweldige koffer zaten) en kreeg ik er toentertijd ook eentje omdat ik zo’n nagellakfreak ben. Want hallo, kijk naar het flesje en je wordt al enthousiast toch?! In de lakjes van Red Carpet Queen zit een bepaald stofje wat zorgt dat hij echt keihard opdroogt. Ook wel ‘bulletproof’ genoemd. En daarom heeft Joeri – de eigenaar van RCQ – de flesjes ontworpen in de vorm van een kogel. Met een scherpere punt, de mooie draaiing daar in en onderop zit ook de vorm zoals deze in een echte kogel zit. Dit is een flesje wat direct bij iedereen opvalt als ze het zien staan, zo stoer!
Air-RCQ-015
Air-RCQ-017

Nude or not?

Eerst enkele duidelijke swatches op mijn eigen nagels. Ik heb een zeer witte huid met een rode ondertoon en dan zie je dat de nagellak dit rode alleen maar heftiger lijkt te maken. Bij mijn huid lijkt de lak donkerder bruin dan een echt mooie nude. Want bij een juiste nude hoort een lakje er uit te zien alsof je huid doorloopt. Klinkt een beetje freaky, maar het kan echt erg mooi zijn.
Maar omdat een nude zo persoonlijk is en zo wisselt per huidskleur heb ik een aantal lieve huisgenootjes gevraagd of ze mij wilden helpen. En daarbij heb ik vijf jongedames gevonden die dit wel wilden, ze kregen er immers een mooie manicure voor terug.
red-carpet-queen-nude

Gele ondertoon werkt het beste

Allerlei verschillende huidskleuren, sommige met ook een beetje rode ondertoon in hun huid zoals ik zelf heb. Anderen met meer een gele ondertoon. Leuk om te zien hoe het bij iedere jongedame anders stond, ze zaten ook echt elkaar te inspecteren en te oordelen natuurlijk.
Air-RCQ-05
Air-RCQ-08
red-carpet-queen-nude
red-carpet-queen-nude
Mannequin staat het beste bij een huid met een gele ondertoon. Ben je arabisch of aziatisch van afkomst, dan zal deze  nailcoat je waarschijjnlijk prachtig staan. Bij een gele ondertoon in de huid lijkt het lakje meer zoals op de kleur van het strand en veel meer naturel. Terwijl bij een huid met een rode ondertoon de kleur nog meer naar een donkerbruin neigt en daardoor niet als mooie nude uitkomt.
Air-RCQ-015Duidelijk dus, een gele ondertoon! Bij een nude is het belangrijk dat hij naturel staat, niet te opvallend. En bij de jongedames die dit hadden stond hij echt heel erg mooi. Ze hebben hem dan ook nog een tijdje laten zitten. Bij sommigen zat hij zelfs langer dan een week en hadden ze enkel wat tipwear.
Op alle swatches heb ik twee laagjes lak op en enkel een basecoat gebruikt, geen topcoat. Wat vinden jullie van het lakje, komt deze ook in jouw assortiment terecht?
Red Carpet Queen heeft zijn flagship store in Amsterdam (Haarlemmerstraat 140), waar je natuurlijk met nog meer kleuren nagellak kan kennis maken en ook met andere RCQ producten.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze Armagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on mei 17 2014. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel