|

Het verzamelen van 2e hands op de verzamelaarsjaarbeurs

De wintereditie van de verzamelaarsjaarbeurs vond plaats op 19 en 20 november in Utrecht, en met meer dan 60 duizend bezoekers was het weer een succes te noemen. Als je denkt dat verzamelen alleen voor ouwe lullen is, dan kan je er weleens naast zitten. Koop 2dehands en plaats het onder zo n hippe stolp!

Stoffig imago

Wanneer je aan verzamelen denkt dan denk je al snel aan de opa met treintjes, de buurvrouw met vingerhoedjes, smoezelige zolders, munten en natuurlijk de postzegels. Maar naast deze voor de hand liggende tweedehands items is er op de Verzamelaarsjaarbeurs nog veel meer te vinden en beleven. Wat te denken van de grootste platenbeurs van Europa, een hal vol toys, scifi, oud speelgoed van My Little Pony en Barbie, en alle strips, lieve Disney spulletjes, comics en curiosa die je maar kunt bedenken.

Glazen stolp woontrend

Ingegeven door de economische crisis mag het volgens de woonbeurzen en de interieurbladen weer: Etaleren wie je bent door een glazen stolp over je geliefde spulletjes te zetten of door wat je verzamelt in een vitrine te plaatsen. De woontrend van 2011 en 2012 is dan ook: Laat zien wat je hebt.De verzamelaars jaarbeurs liep onbewust op de zaken vooruit en een willekeur van glazen stolpen passeerde de revue.
woontrend

Let wel op! Ondanks dat de verzamelaarsjaarbeurs een verboden te roken beleid heeft, neemt niet iedereen dit letterlijk. De platenbeurs kun je beter mijden als je een longaandoening hebt.

Posted by on november 22 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021