|

Secret boards op Pinterest

Bijna iedereen kent Pinterest op dit moment en veel mensen hebben er een account. Een tijd geleden schreven wij al over Pinterest en nu is er een leuk nieuwtje.. Vanaf nu kun je namelijk ook geheime boards aanmaken.

Hoe secret Pinterest boards werken

Al sinds het begin van Pinterest vragen de gebruikers van Pinterest om secret boards. Op die manier kun je bijvoorbeeld ideetjes voor Sinterklaas cadeaus verzamelen zonder dat je beste vriendin het ziet (en op die manier gelijk weet wat ze krijgt). En nu is het eindelijk zover, iedere gebruiker mag drie secret boards op Pinterest aanmaken. Er zijn wel wat spelregels
De boards die je al hebt kun je niet veranderen in ” geheim”, maar je kunt er dus wel 3 nieuwe aanmaken.
Deze secret boards kun je ook veranderen naar publieke boards, maar daarna kun je ze niet meer terugbrengen naar geheime boards.
Als je een nieuw geheim board wilt, maar je hebt er al drie zal je één van de eerder gemaakte boards weg moeten gooien of publiek moeten maken.

pinterest-airmagazine-borden

Post met meerdere personen in de secret boards

Verder werken de boards gewoon zoals gewoonlijk, je kunt dus ook met meerdere personen op 1 board posten. Dit is handig wanneer je, zoals wij dat doen, met zijn allen voor Airmagazine pinnen.Of wanneer je met elkaar een event organiseert en nog ideetjes verzamelt.  Op die manier is het nog niet zien hoe het feestje wordt, wat men gaat eten en wat er gaat gebeuren. Het is ook niet voor niks dat Pinterest juist nu met deze nieuwe tool komt, Kerst komt er aan en veel mensen kunnen juist dan een geheim board gebruiken!

Wil je Airmagazine op Pinterest volgen? Dat kan! http://pinterest.com/airmagazine/
En ik ben zelf ook te volgen: http://pinterest.com/annesara/
Airgirls Femke http://pinterest.com/femkekoning/ en Bianca http://pinterest.com/biancahidajat/ ook.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 13 2012. Filed under Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021