|

5 inpaktips zonder kadopapier voor Kerst

Sinterklaas en Kerst staan bij veel mensen behalve voor gezelligheid ook voor cadeautjes. En al heb je de leukste onesie of  het lekkerste parfumvrije serum  gekocht, hoe mooier iets is ingepakt hoe specialer het lijkt. Airmagazine geeft je daarom vijf leuke inpak tips.

December staat helemaal in het teken van cadeautjes. Warenhuizen geven je volop cadeautips, op televisie wordt je constant aangemoedigd om te gaan shoppen en je familie zal vast niet karig zijn met het geven van hints. De juiste aankopen doen, dat gaat nog best. Maar dan komt het inpakken. En dat moet goed, want ieder perfect cadeau verdient een perfect omhulsel. En iedere ontvanger verdient het om te stralen als een kind wanneer een cadeautje hem of haar tegemoet komt. Airmagazine geeft je vijf tips om dit te bereiken.

number-1-glitter-silverPak je cadeau eerst in zoals je dat normaal zou doen. Zoek daarna een mooi lint dat leuk past bij het cadeaupapier en knoop of strik dit om het pakje. Vervolgens knip je uit een oud boek de voorletter van de naam van degene die het cadeautje zal ontvangen. Bind deze letter aan het lint vast.

inpakken-kerst

number-2-glitter-silverNiet zo gek op papier? Je kunt ook stof gebruiken om je cadeautjes in te pakken.Gebruik bijvoorbeeld een oud overhemd, een sjaaltje of gewoon een lapje stof. Je zult zien dat je cadeautjes er ontzettend knus van worden.

 landkaart-verpakking

number-3-glitter-silverOok superleuk: pak je cadeautjes in met een (oude) landkaart. Een lint of strik in bijpassende of juist contrasterende kleuren maakt het cadeautje zonde om open te maken.

 mooi-inpakken-kado

number-4-glitter-silverHeel leuk voor sinterklaas maar ook voor andere gelegenheden een leuke inpaktruc: gebruik papieren veren als decoratie op het normale cadeaupapier. Bind een dun touwtje om je ingepakte cadeau, knip uit papier in een bijpassende kleur veren en steek deze onder het touwtje.

inpakken-met-kantnumber-5-glitter-silverPapieren taartkleedjes en kantjes geven je cadeautjes een vrouwelijke, lieve touch. Plak ze op het cadeaupapier dat je hebt gebruik, of op het naamlabel dat je aan een lint hebt bevestigd. Kanten lintjes kun je ook gewoon om een cadeautje heen binden. Het voordeel van kantjes is dat het praktisch overal bij past.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on december 2 2013. Filed under Art, Crafty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021