|

Laagdrempelige kwaliteit bij de Affordable Art Fair

Afgelopen weekend was de lente editie van de Affordable Art Fair en Airmagazine was van de partij.De kunstbeurs die dit jaar zijn lustrum viert was de perfecte plek om een kunstwerk te scoren voor niet te veel.

affordable-art-fair-2011Of je nou een print in je lievelingskleuren voor in de gang zoekt of een kunstopleiding hebt gedaan en iets conceptueels en abstracts zoekt, er is voor ieder wat wils te vinden.  Er waren polaroids van Araki en skateboard Decks van Jeff Koons, Takashi Murakami, Banksy en Gary Baseman. Ook het Dutch Beauty boek van Patricia Steur was net als de lady herself, te bewonderen. Voor de liefhebbers van Beuys was het prachtige werk van Bofill te zien en er was dromerig, ietwat duister werk van Andrea Guastavino.

We waren blij verrast door de grote diversiteit van de werken. En hoewel de galeriehouders je graag van informatie voorzagen  en de kunst echt wel kwaliteit had, was de sfeer op de beurs totaal niet elitair. Hieronder vind je een sfeerimpressie van de beurs. Kunstwerken op foto beoordelen is altijd erg lastig, dus ga volgende keer zeker naar de AAF om alles met eigen ogen te zien.

[nggallery id=12]

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox?
Schrijf je dan
hier in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 17 2011. Filed under Art. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Laagdrempelige kwaliteit bij de Affordable Art Fair”

  1. Danielle Pattiasina

    In mijn hoofd echt duizenden euro’s uitgegeven! #leuk!

  2. niks niks niks gekocht dan ladies….?

  3. Danielle Pattiasina

    Nee, helaas!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021