|

Prachtig rauw;Francis Cobain

Fotograaf Hedi Slimane fotografeerde Francis Bean, de dochter van Nirvana frontman Kurt Cobain en Hole zangeres Courtney Love.

De Franse fotograaf/ontwerper, die o.a. voor Yves Saint Laurent en Dior werkte is ook bekend van zijn eigen lijn. Karl Lagerfeld verklaarde ooit  zijn crash dieet te volgen omdat hij in de door Hedi Slimane ontworpen kleding wilde passen. Qua fotografie is Hedi vooral opgevallen met zijn fotografie voor Lady Gaga ’s The Fame Monster.

Voor zijn blog maakte Hedi een prachtige en rauwe serie van de negentienjarige Francis. Ze lijkt sprekend op beide ouders en als je van de Nevermind generatie bent zul je toch even verbaasd zijn dat het Francis Bean is waar je naar kijkt. En vervolgens zul je beseffen dat het album Nevermind inderdaad 20 jaar geleden is uitgebracht.


Meer geweldige fotos van o.a. Amy Winehouse, Miles Kane, Courtney love en Robert Pattinson vind je op de site van Hedi Slimane

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 26 2011. Filed under Art, Art is in the air. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel