|

Makkelijke Carnaval of Halloween DIY ’s

Miley Cyrus, Ireen Wust, Lady Gaga of Katy Perry, je kunt ze allemaal als inspiratie gebruiken voor je Carnavalsoutfit of natuurlijk voor Halloween . Airmagazine zocht de leukste makkelijke diy outfits voor je uit.

Simpel leuk verkleed

Vier jij carnaval? Ik om heel eerlijk te zijn eigen niet, maar voor een goede verkleedpartij ben ik wel in. Alles om mijzelf tot prinses om te toveren of een superhero te zijn. Daarom heb ik een aantal verkleed diy ’s verzameld die je vast goed kunt gebruiken als je wel lekker carnaval gaat vieren. En ze zijn trouwens allemaal redelijk simpel te maken, het moet natuurlijk wel leuk blijven…

Mary Poppins

Deze look kun je eigenlijk heel simpel zelf maken met een witte blouse, rode strik, zwarte rok en panty, hoed, grote tas en een paraplu. En je krijgt natuurlijk bonus punten als je je vriendje zover krijgt om zich als Bert te verkleden.
♥ Babble

outfit-carnaval-diy

Pocahontas

Later als ik groot was wilde ik altijd Pocahontas worden, dat is helaas niet helemaal gelukt. Maar met deze DIY kom je een heel eind in de buurt, ik zit alleen nog met mijn Ariel haar.
♥ Lifeannstyle

outfit-carnaval-diy

Roy Lichtenstein Pop art

Deze DIY kost misschien wat tijd, maar hoeft niet duur te zijn. En je valt denk ik wel lekker op.
♥ Hahamag

Barbie

Of je heel snel contact maakt met andere mensen weet ik niet.. Maar je blijft wel lekker droog met slecht weer
♥ Costume works

outfit-carnaval-diy

Orange is the new black

Op het laatste moment besloten toch maar mee te doen met de verkleedpartij? Dit kostuum is heel makkelijk en snel zelf te maken. Misschien niet super origineel, maar iedereen heeft echt wel door wat je bent. Natuurlijk kun je ook in een orange overal gaan.
♥ Spoonful

outfit-carnaval-diy

Marvel Superheld

Ik vind dit idee erg leuk, een superhero zijn is nooit mis, maar om nou alleen in een legging rond te lopen vind ik niet echt een top idee. Met deze simpele tutu’s kun je alsnog een goede superhero zijn.
♥ Lexwthatwear

En mocht je echt heel erg last minute zijn.. met een kroontje of plaksnor ben je al heel snel totaal iemand anders.

Posted by on februari 21 2014. Filed under Art, Crafty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid