|

Karl Lagerfeld voor Coca Cola

Karl Lagerfeld heeft opnieuw Coca cola flesjes onder handen genomen. Hij ontwierp er drie verschillende gebaseerd op drie types vrouwen.
We hebben allemaal onze eigen rolmodellen. Het was niet voor niets dat de vier dames van Sex and the City allemaal zo verschillend waren, je kon je altijd wel met één van de meiden identificeren. Coca Cola Light speelt graag in op dit verschijnsel door drie rolmodellen voor hun merk te introduceren. Vanaf nu kunnen we, op verzoek van Coca Cola Light en Karl Lagerfeld, ons identificeren met deze meiden: Jeneil Williams: in de rol van Bernadette, ze is romantisch en modern. De brutale en gedurfde Coca Rocha als Eleanor en Heidi Mount als Irene, rock chick.

karl-lagerfeld-coke-2011

Karl Lagerfeld heeft, voor de tweede keer, speciaal voor Coca Cola 3 verschillende flesjes ontworpen. Helemaal geïnspireerd door de nieuwe rolmodellen van Coca Cola Light: Bernadette, Eleanor en Irene, kwam hij tot drie frisse, zwart- wit- roze ontwerpen. De flesjes zijn vanaf 14 mei 2011 verkrijgbaar bij De Bijenkorf. Als je niet zo lang kunt wachten, en je hebt een weekendje Parijs in de planning, dan zijn ze nu al verkrijgbaar bij Colette, of via hun website.

Of de ontwerpen van Karl speciaal zijn ontworpen voor de verjaardag van Coca Cola is niet helemaal duidelijk maar dat Coca Cola 125 jaar is geworden moet natuurlijk gevierd worden: Zo is er vanaf 17 april t/m 4 september 2011 de tentoonstelling “125 Jaar Coca-Cola” in Het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn. In deze tentoonstelling kun je alles vinden over de geschiedenis van deze frisdrank, zoals de oorsprong: bedacht door een apotheker die een verfrissend en verkwikkend drankje wilde ontwikkelen.
Omdat Coca Cola 125 jaar bestaat  wordt er getrakteerd, met punten sparen kun je limited edition shirts verkrijgen of een fabrieksbezoek in Antwerpen.

Ben jij een cola drinker? Welke  drink je dan?

Posted by on april 10 2011. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

9 Comments for “Karl Lagerfeld voor Coca Cola”

 1. De twee die het minst roze zijn vind ik leuk! Ik ben een echte cola drinker. Meestal drink ik Cola Zero. Het helpt bij mij heel goed om me op te peppen als ik het benauwd heb.

 2. Ik vind het ech super leuke flesjes maar ik vind Light echt niet lekker :-)

 3. marjolein en kathelijne

  Zo wij liggen met onze slaapzakken de ochtend van 14 mei voor de bijenkorf om de exclusieve karel lagerfelds in handen te krijgen !
  XOXO MARJ & KATE

 4. En welke bijenkorf is dat?

 5. Wauw!! vind de flesjes echt supercool, en ik drink altijd light. Ga ze echt meteen halen bij de Bijenkorf morgen! Zijn ze te koop in alle filialen weet iemand dat misschien?

 6. Ik heb eigenlijk geen idee maar ik verwacht eigenlijk dat ze dit in ieder geval in Amsterdam verkopen.

 7. Kijk wat ik in de nieuwsbrief van de Bijenkorf zag:

  Coca Cola light bij Karl Lagerfeld
  Karl Lagerfeld heeft exclusief voor Coca-Cola light een limited edition collection flesjes ontworpen, welke vanaf vandaag bij de Bijenkorf te koop zijn. Er zijn drie stijlvolle, eigentijdse en zeer herkenbare designs verkrijgbaar. Lagerfeld liet zich voor de designs inspireren door de drie hoofdrolspeelsters uit de nieuwe Coca-Cola light, ‘Love it Light’ campagne. Kom snel, want op is op. Spaar ze alle drie, ze zijn genummerd!

  * Vanaf zaterdag 14 mei exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf, met uitzondering van de filialen Groningen, Breda en Den Bosch

 8. O, mooi! Deze week te koop dus. :)

 9. Danielle Pattiasina

  Ik heb 2 foto’s gemaakt in de Bijenkorf gisteren *stiekem* De flesjes kosten 1,95 per stuk.

  http://twitpic.com/4xd3fb
  http://twitpic.com/4xd5s4

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021