|

Amsterdam Fashion Week; David Laport ss15

David Laport is geen totaal nieuw gezicht voor Mercedes Benz Fashion Week in Amsterdam. Zijn gele ontwerp wordt zelfs in hun beeldmateriaal getoond en ook in de magazines zie je zijn werk steeds meer. Wij waren reuze benieuwd naar zijn nieuwste collectie.

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-12

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-08

Insekten als inspiratiebron

Dit keer heeft David zich laten inspireren door de insectenwereld. Het lijnenspel van deze beestjes en de lichtheid van diens vleugels vormen de basis. Qua materiaal is het herkenbaar dat het weer van David zijn hand is. De plissé in de stoffen, doorzichtige en lichte materialen. Klassiek en contemporary.

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-03

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-05

Vrouwelijke en lichte collectie

Mooi en vrouwelijk is het ook dit keer weer. Zachte kleuren, veel wit gecombineerd met een enkele harde blauwe kleur. En als je dit jaar nog niet genoeg sandalen had gezien, ze blijven volgend jaar lente/zomer nog steeds helemaal in! David laat ook zien dat het staat bij jurkjes.

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-21

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-19

Het eindigde met een zeer aantrekkelijke showstopper. Echt een ontwerp wat er bovenuit stak, groots, zwart en nog steeds lijkt het zo licht.

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-23

Airmagazine-Fashionweek-DavidLaport-26

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on juli 18 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid