|

Hema Makeup Base review

Parfumvrije Hema Makeup Base beoordeeld met een ruimvoldoende

cosmopinie,review,allergie,primerWanneer je een gevoelige huid hebt of een parfum allergie, dan is het aanbod aan geschikte cosmetica gelijk een stuk beperkter. Toch zijn er in alle prijsklassen wel producten te vinden zonder parfum (allergenen) en andere irriterende stoffen. Air roept lezeressen op iedere keer een ander parfumvrij product te proberen en te beoordelen.

Het allereerste product dat werd getest door Air lezeressen en gereviewd op CosmOpinie is de parfumvrije Make Up Base van Hema.

Op beauty review platform CosmOpinie zijn al 10 reviews te vinden van consumenten die de Hema Makeup Base hebben gerecenseerd. Deze wordt gemiddeld beoordeeld met een 3.6 uit 5, oftewel een ruimvoldoende.

Pluspunten van de Hema Base die worden genoemd in de recensies zijn de lage prijs, afwezigheid van parfum en de niet-vette en matterende textuur. Meerdere vrouwen geven aan dat ze een gevoelige huid hebben, maar geen last hebben gehad van irritaties bij gebruik van dit product. De werking voldoet aan de verwachtingen: matteren en egaliseren en dat voor nog geen 5 euro.  Het product scoort dan ook een 4.2 uit 5 voor prijs-kwaliteitverhouding.
cosmopinie,review,base,gevoelige huid

(Kleine) nadelen worden echter ook genoemd: de eenvoudige verpakking wordt saai en onaantrekkelijk gevonden. Wat uiteraard niet af doet aan de kwaliteit van het product, maar wel aan de beleving. Daarnaast vinden enkelen dat het product wat te dik is, waardoor het stug verdeelt over de huid.

Samengevat is de Hema Base een betaalbare aanrader voor wie een makeup basis zoekt voor haar gevoelige huid. Hoewel het luxegevoel mist doet het product wel wat het belooft, maar zonder poespas!

Posted by on januari 4 2011. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Hema Makeup Base review”

  1. Ik ben een echte Hema fan! En gebruik alle make-up van de Hema. Ik heb een gevoelige huid en nergens last van. Alleen de reinigingsmelk prikt aan mijn ogen. Dat deed het vroeger niet. Ik heb een tijd lang Dove dagcreme gebruikt. Ik weet niet of et daar aan ligt..maar vreemd vind ik wel dat ik er nu wel last van heb, ook met de komkommermelk en vroeger niet.
    De make-up basis van de iets duurdere Hema lijn heeft een iets chiquer pompflesje, voor degene die van luxe houdt. (waarom weet ik niet want make-up beleving zit toch niet in de verpakking maar om hoe je er uit ziet?) Onhandig vind ik de dosering bij dit pompje…verder is het ok.

  2. Ingrid Akkermans

    Hallo-hallo,

    Ik heb zo een beetje alle merken primers gebruikt en tot overmaat van ramp kreeg ik van de meest bekende, en veelal ook de meest prijzige, enorme huiduitslag in de vorm van puisten, jeuk, rode- en schrale brandende plekken.
    Uiteindelijk ben ik héél toevallig tijdens een bezoekje aan de Hema tegen de make up base aangelopen en sinds ik deze gebruik heeft mijn huid nergens meer last van. Geen huiduitslag in welke vorm dan ook, de make up blijft mooi zitten, de base smeert gemakkelijk uit én is nog zuinig in gebruik ook en dan die prijs!!! Voor mij een dikke 10 voor de make up base van de Hema!!!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021