|

Makkelijk harsen met de Babyliss wax roll- on

 Of je nu kiest voor  schattige jurkjes, gecustomizede jeansshorts of sexy kanten hotpants, nu het eindelijk op zomer begint te lijken is het weer tijd voor mooie, verzorgde benen. Tijd om te scrubben, smeren, tannen en ontharen. Daarom testte Airmagazine de  Babyliss heated wax roll- on voor je, een apparaatje dat belooft het harsen een stuk makkelijker te maken.

Wat is harsen precies?
Harsen is een van de manieren van ontharen waarbij je een plakkerige substantie op een te ontharen stuk huid aanbrengt, om het er vervolgens razendsnel weer af te trekken. De haren, inclusief wortel, trek je mee. Voordelen van harsen;
de behandelde huid blijft langer glad.
de haartjes groeien minder snel terug.

wax-babylissWaxen met Babyliss
Voor het harsen van je benen hoef je niet per se het huis uit. Babyliss komt met een handig apparaat dat ervoor zorgt dat je zelf je benen (en andere delen van je lichaam) kunt waxen: de heated wax roll-on. Het apparaat zorgt ervoor dat je gelijkmatige, dunne strookjes warme hars op je huid kunt aanbrengen. Geen geklieder en geen gedrup meer dus!

Babyliss heated wax roll-on; de test
Ik heb de Babyliss heated wax roll-on getest op mijn onderbenen en ik ben er erg tevreden over. Het lukte me inderdaad om de hars heel netjes op mijn huid aan te brengen en de haren blijven na het harsen langer weg dan wanneer ik ze weg scheer. Mijn huid raakte wel wat geïrriteerd: ik kreeg rode bultjes en zelfs een klein blauw plekje. Gelukkig trok dit binnen een dag weer weg. Voor het ontharen van twee onderbenen heb ik een half harspatroon gebruikt. Ik heb dus nog hars genoeg voor nog zo’n behandeling, daarna kan ik navullingen van Babyliss heel gemakkelijk op internet bestellen. Deed het pijn? Nee, niet echt. Het voelde niet prettig, maar alleen op mijn enkels was het wat gevoelig. Wel raad ik het af om één stuk huid meerdere keren te harsen.

babyliss-doosje-waxNadelen van de Wax Roll- on
Het enige nadeel van dit apparaat kwam ik na het harsen pas tegen. De restjes hars zijn heel moeilijk te verwijderen. Warm water en zeep doen niets, alleen de bijgeleverde doekjes helpen een beetje bij het wegkrijgen van de restjes hars. Helaas had ik slechts twee van die doekjes en die had ik alletwee nodig voor het schoonmaken van één onderbeen. Voor het andere been heb ik massage-olie gebruikt. Dit werkte best goed, maar alsnog kreeg ik niet alle harsrestjes van mijn been af. Voor een volgende harsbeurt schaf ik denk ik de speciale nabehandelingsolie van Babyliss aan, die ook via internet te bestellen is.

Eindoordeel
Al met al ben ik dus positief over de heated wax roll-on. En ik verwacht dat hoe meer ik het apparaat gebruik, hoe makkelijker ik ermee om zal kunnen gaan en hoe beter het resultaat zal worden.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 2 2013. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021