|

MaryMe-JimmyPaul show afw 13

Even dacht ik dat ik Katy Perry en Nicki Minaj heen en weer zag lopen op de catwalk van de MaryMe-JimmyPaul show van 12 juli 2013. Deze show bijwonend waande het publiek zich in de clip van Californian Girls of in Japan, tussen een groep Harajuku girls. Energieke, zoete modellen met gekleurde pruiken op huppelden lachend over de catwalk.

Katy Perry als Rainbow Brite

De catwalk  was een grote snoeperige Katy Perry droom vol zachte, pluizige, zoete vrolijkheid. De lachende modellen straalden van plezier  in hun donzige wolkenjurkjes en verige regenboogpakjes. Al kwamen alle kleuren wel voorbij; de toonaangevende kleuren waren roze, lila, geel en blauw, vaak gecombineerd met wit. Panties en kousen in alle kleuren met daar onder gympen met plateauzolen of lieslaarzen maakten de outfits helemaal af.

airmagazine

afw-amsterdam-2013

afw-amsterdam-2013

Clubwear voor iedere dag

Dit alles klinkt misschien als in het dagelijks leven niet voor iedereen te dragen, maar sommige kledingstukken zagen er toch heel goed draagbaar uit. Neem bijvoorbeeld de Twiggy miniskirts met drukke prints en de vrolijke cropped tops die daar boven werden gedragen. Of de korte, smal uitgesneden jasjes; heel mooi te combineren met skinny jeans of juist een baggy boyfriendbroek. Ook de hotpants met hoge taille zouden veel vrouwen heel mooi staan.

Interactieve showVodaphone presenteerde de show en dat was te merken. deze show was heel interactief en vroeg dus een actieve houding.  Het publiek werd gevraagd om via smartphone of tablet op www.ratemjp.nl in te loggen met ‘vodafone’, om per look ‘hate it’ of ‘love it’ aan te tikken. Op een groot scherm werd per look de uitslag weergegeven. Aan het einde van de show werd de meest gehate en meest geliefde look nog eens getoond.

airmagazine-afw

mmjpsel71304-miniatuur

afw-amsterdam-2013

marymejimmypaul

afw-amsterdam-2013

afw-amsterdam-2013

finale-jimmypaul

Foto’s : Fleur Stip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 13 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “MaryMe-JimmyPaul show afw 13”

  1. Marijke Stip

    Schitterende fotoreportage, leuk artikel.

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...