|

Eat.patterns, voer voor fashionista’s

Loopt bij jou het water in de mond als je de nieuwste modekleuren en -prints ziet? Dat komt goed uit… want tijdens Amsterdam fashion week juli 2011 kun je bij de culinaire werkplaats letterlijk je tanden zetten in exclusieve eetcouture van het ontwerpersduo Marjolein Wintjes en Eric Meursing.

Voor fijnproevers
voedselallergie-glutenvrij-intolerantie-eten-amsterdam Speciaal voor deze week presenteren zij de mode eetspecial EAT.patterns: Een ontdekkingsreis in 5 gerechtjes voor fijnproevers, culinaire avonturiers en fashionista’s langs onder meer polka dots, colour blocking en andere smakelijke fashion patterns. Naast overheerlijke eet couture kun je ook binnenwippen voor de expositie eat.PATTERNS. Deze keer speelt het duo met de verschillende betekenissen die het concept ‘eetpatronen’ oproept.

Een eet.inspiratie en/of eet.special bestaat altijd uit 5 gerechtjes:
Een eet.cocktail, gevolgd door 2x hartig en 2x zoetig. De eetinspiratie wordt voorafgegaan door ‘n sneak preview, een gerechtje dat een tipje van de sluier oplicht van de eetinspiratie.

Handige informatie
Eet je glutenvrij, halal, ben ben je allergisch voor koriander, of loop je met een boog om noten heen? Laat het de Culinaire Werkplaats even van tevoren weten. Het is ‘n uitdaging voor ze om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.
Reserveer van tevoren even via  info@deculinairewerkplaats.nl
Je bepaalt zelf achteraf wat je een fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

culinaire-werkplaats-coeliakie

De expositie eat.PATTERNS
Een kleine collectie van conceptuele eco modestoffen en accessoires waarin food en fashion elkaar ontmoeten en waar bij sommige ontwerpen sprake is van het cradle to cradle principe. de ontwerpen zijn niet alleen een ontmoeting tussen food & fashion, maar verwijzen ook naar de kwetsbaarheid van het ecosysteem. De expositie groeit tijdens fashion week, zodat de bezoekers ook the making of kunnen ervaren.

Eat patterns is te bezoeken op  8, 9, 13, 14, 15, 16 juli 2011
Openingstijden: wo-do-vr van 17-22 uur, za 12-22 uur.

Posted by on juli 7 2011. Filed under Food, Food news, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Eat.patterns, voer voor fashionista’s”

  1. Leuk initiatief!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021