|

Ontharen met de Hydrosilk Bikini van Wilkinson

Ben je een van de gelukkigen die binnenkort naar de zon gaat?  Dan is de nieuwe waterdichte trimmer van Wilkinson wel eentje om samen met je nieuwe bikini in te pakken.

gevoelige- huid-scheren-allergie

Ontharen met de Hydrosilk Bikini van Wilkinson

Kortgeleden kreeg ik de Hydrosilk Bikini van Wilkinson om uit te proberen. De zomer schijnt er aan te komen en ik heb regelmatig een gevoelige huid na het scheren, dus om eens van scheergerei te wisselen is dan geen slecht idee. Ik ben vooral benieuwd of mijn gevoelige huid wel tegen het serum kan dat in dit apparaatje zit.

Wat vind ik van de Hydrosilk Bikini

De Hydrosilk Bikini bestaat uit een waterdichte trimmer aan de ene en gewone mesjes aan de andere kant. Om te beginnen ligt de Hyodrosilk een stuk beter in de hand dan mijn goedkope mesjes. Het scheermes met 5 Curve-Sensing mesjes glijdt lekker en pakt gelijk alle haren mee. De trimmer werkt op een batterij en kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Omdat alles in een waterdichte behuizing verpakt zit kun je hem probleemloos onder de douche gebruiken. En laat ik me daar nou altijd scheren!

gevoelige- huid-scheren-allergie

Ontharen van de gevoelige huid

Het coolste van dit apparaat is dat er een serum in zit dat je huid hydrateert. Ik scheer me meestal onder de douche en vind het enorm fijn dat je geen scheerschuim hoeft te gebruiken. Meestal is dat schuim zwaar geparfumeerd en ik heb er dan weer een fles in mijn propvolle beautykast bij. Wel blijft het serum na je scheerbeurt op het mesje plakken, dus je moet het scheermes wel even afdoen.

Je koopt de Hydrosilk Bikini  nu in de aanbieding bij Bol.com voor €14,99

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd en een affiliatelink. Wanneer je deze gebruikt steun je Airmagazine .

Bewaren

Posted by on juni 21 2016. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021