|

Op zoek naar de perfecte bikini

airmagazine-des-astma-allergieBij vakantie gaan hoort natuurlijk ook: een bikini. Of twee. En laat ik meteen maar duidelijk zijn: Een bikini kopen is precies hetzelfde als de zoektocht naar de perfecte jeans, de perfecte winterjas of het perfecte vriendje: een living hell. En dan heb ik het nog niet eens over het pashokjesleed.

des-op-bikini-speurtochtZo heb ik gemerkt dat een bikini kennelijk niet zo is bestand tegen een paar dagen in de week zwemmen. U kent die waarschuwingen wel op het bijbehorende kaartje: niet wassen boven 30 graden, niet bestand tegen chloor, zonlicht, zeezout, enz. Je zou je bijna afvragen waarom je überhaupt een bikini nodig hebt als je gaat zwemmen, maar dat is voer voor een ander stukje.

Mijn bikini van vorig jaar heb ik daarom moeten weggooien. De stof is gaan pluizen, er zijn witte vlekken op het topje te zien, en het elastiek uit het broekje is uitgerekt. En ja, dat komt echt door het chloor. Tijd voor een nieuwe bikini dus. Een bikini die en niet teveel kost (ik zou met liefde deze van Norma Kamali willen kopen, maar kom op), die toch redelijk lang mee gaat en die lekker zit (Daar komt zo uitleg over).

net-a-porter-bikini-blackNou ben ik natuurlijk blij met mijn lichaam, daar niet van, maar ik heb wel een bovenstukje nodig dat mijn ehh…meisjes een beetje ondersteunt, en een broekje dat mij ehh….derrière bedekt. En niet zo’n broekje die maar 1 deel van mij derrière bedekt, want anders is het ook zo sneu voor het strandvolk. Dus kwam ik uiteindelijk qua prijs-kwaliteit verhouding, een bikini tegen bij, hoe kan het ook anders, de Hennes.

Ik ben geslaagd. Nu verder naar de zoektocht naar de perfecte jeans.

Posted by on april 11 2011. Filed under Des on air, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Op zoek naar de perfecte bikini”

  1. Hoi Des,

    Wat een leuk stukje om te lezen over de (ook voor mij…) bekende “bikini-stress”. Ik heb twee setjes aangeschaft van het merk Maaji, zit als gegoten!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021