|

Ready to Fish by Ilja Visser

Draagbaar, stoer en vrouwelijk. Dat was de kleding die Ilja Visser voorbij liet komen tijdens haar Amsterdam Fashion Week-show. De losvallende kleding in natuurlijke tinten was een lust voor het oog en we zouden het zo in onze eigen kast hangen.

ready-to-fish-afw-14-

Modellen met achterovergekamd, los haar liepen met hun handen in hun zakken heen en weer op een strakke beat. Ook Yfke Sturm liep mee; zij trok met haar perfecte loopje misschien wel de meeste aandacht van alle modellen.

ready-to-fish-afw-14-

ready-to-fish-afw-14-

Dunne, losse stoffen
Losse broeken in dunne stoffen wapperden om hun benen en daarboven sierden losse, lang vesten, of ongetailleerde blouses. Mooie trenchcoats in terracotta kwamen voorbij, die samen met een paar goede sleehakken of open, gehakte sandalen fantastisch om te zien waren.

 

ready-to-fish-afw-14-

 

ready-to-fish-afw-14-

Maxiskirt
Ook de maxiskirt, waar we vooral afgelopen zomer goed bekend mee zijn geraakt, kwam langs. Natuurlijk in een dunne stof en in een mooie, zeeblauwe kleur. Gecombineerd met een baseball-achtig jasje en stoere pumps kreeg de lange rok een stoer tintje.

ready-to-fish-afw-14-
AMSTERDAM FASHION WEEK FW14

Kunststof en leer
Hier en daar dook ook wat leer en kunststof op in de kleding. De absolute klapper wat dat betreft was de kunststof, grijs transparante regenponcho die gedragen werd over een zwart, kort jurkje heen. Eindelijk stijlvol door het natte Nederland huppelen!

Al met al liet Ilja Visser zien hoe vrouwen ook zonder extreme taille vrouwelijk kunnen zijn, en dan met een stoere rand. Daarnaast nodigde de kleding echt uit tot dragen; het zag er allemaal comfortabel (maar elegant) uit.

Beeld: Team Peter Stigter

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 28 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...