|

ShopVIP party en modeshow

ShopVIP vierde, met veel champagne,  goodiebags van reuzenformaat en een zingende rij Lady Gaga fans, 19 september haar 1000e sale in het prachtige Amstel Hotel.

Champagne en sale

Het prachtige, luxe Amstel Hotel vormde het stijlvolle decor van de modeshow van ShopVIP. De online outletshop, die nu vier jaar bestaat, deed dit om de 1000e sale te vieren. Bastiaan van Schaik was er om het één en ander over de  de geshowde sets, die nu online te koop zijn, te vertellen. Onder het genot van champagne en kaaskroketjes kletste iedereen bij terwijl er over de Fashion Bash van actrice Carolien Spoor verteld werd.

Chanel voor Hanna Verboom

Marvy Rieder, Marly van der Velden, Dirk Taat, Ferry Doedens en Stacey Rookhuizen zijn een paar van de bn-ers die items, van Chanel tot Mulberry, hebben gedoneerd voor de veiling, waarvan de opbrengst naar stichting Get it done van Hanna Verboom gaat.


Verder was er een spetterend optreden van Furious flow, de dansgroep rond SYTYCD talenten Caggie, Shaggy, Pat-J, Nimzo, JF, Skitzo en Juvat en gingen alle genodigden met een goodiebag vol moois mee naar huis waar je met gemak je wintercollectie in kwijt kan, huge!
Kijk gauw mee voor een sfeerimpressie van de ShopVIP avond!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on september 21 2012. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid