|

Fijne beauty basics van Art Deco

Na de middag met make- up artist Derek Grillo van Art Deco kreeg ik enkele producten van Art Deco mee naar huis. Het is natuurlijk veel fijner om te kunnen reviewen als je het al eventjes zelf hebt uitgeprobeerd. Hier zie je de producten die ik voortaan dagelijks of in ieder geval vaker ga gebruiken. Een concealer, eyeshadow base, liquid liner en een lippenstift.

art-deco-parfumvrij-review

art-deco-parfumvrij-review

Fijne concealer voor je ogen zonder parfum

Ten eerste de concealer, één van de producten (na mascara) die ik áltijd gebruik. Ik heb namelijk altijd blauwe wallen onder mijn ogen, ook na genoeg slaap. Daarnaast zeer rode wangetjes die alleen maar roder worden als mensen naar mij kijken. Net die elementen die perfect kunnen worden weggewerkt met een beetje concealer. Daar werkt deze perfect voor. Met een kleine draaiknop onder aan de concealer draai je van boven de concealer naar het kwastje, waarna je het op de huid aanbrengt. Onthoud, een concealer is geen foundation. Het bedekt, maar niet 100%.
art-deco-parfumvrij-review

Art Deco Eyeshadow base

Ten tweede, de eyeshadow base. Mijn favoriet van alle Art Deco producten. Het is namelijk met maar ook zonder oogschaduw te gebruiken. Zonder geeft het een lichte glans op de oogleden, maar geen kleur. Voor een net frisse look. Gebruik je wel oogschaduw, dan zorgt de base er voor dat het langer blijft zitten en ook dat de kleur beter uit komt. Natuurlijk kan je hiervoor oogschaduw van Art Deco zelf voor gebruiken, maar dit moet niet. Het werkt altijd, gaat niet creasen en enhanced iedere oogschaduw die je gebruikt. Deze gebruik ik nu dus echt íedere dag. art-deco-parfumvrij-review

art-deco-parfumvrij-review

Parfumvrije Art Deco Liquid liner

Ten derde voor de ogen, de liquid liner. Derek had deze ook bij mij aangebracht toen ik bij hem was. Hij zette er zo’n mooi en net lijntje mee dat ik ook benieuwd was. Tijdens de middag zei hij al dat eigenlijk iedereen hier wel een lijntje mee moet kunnen zetten. En ik kluns eerste klas (ik kan lijntjes op mijn nagels zetten, maar op mijn ogen eindigt het als een panda) was natuurlijk benieuwd of het voor mij dan ook goed zou werken. Ja hoor, ik kon er echt een net lijntje mee zetten. Eerlijk is eerlijk, ik kan nog niet het dunste lijntje zetten wat er mee mogelijk is. Maar ik kan een net lijntje zetten op mijn ooglid, binnenkort lukt er misschien al een wing!
art-deco-parfumvrij-review
Air-ArtDeco-22

Lipstick met parelmoer finish

Lippenstift, het wisselt of ik het draag of niet. Soms heb ik al genoeg op mijn ogen aangebracht dat het als te veel voelt als ik ook nog lippenstift op doe. Maar dit kleurtje is zo mooi en niet te opvallend dat het ook bij een drukkere ooglook staat. Hij finisht een beetje parelmoer-achtig, zoals je ziet op de foto. De kleur lijkt een beetje op koraal, maar dan een zeer lichte koraal kleur. Eigenlijk lijkt hij een beetje op de Art Deco nagellak die ik eerder voor jullie heb geswatched!
Air-ArtDeco-21

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze Armagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 12 2014. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021