|

Plog; meeting Miles Aldridge

Vandaag een plog over Miles Aldridge zijn Vanitas. Zaterdag 8 maart had ik de eer mijn favo fotograaf Miles Aldridge te ontmoeten. Er is een expositie van hem geopend in Amsterdam en ik was bij de opening. Kijk je mee hoe mijn dag verliep?

medicijnen-oogdruppels-allergie-plogEerst, zoals altijd, medicijnen. De ampullen zijn mijn oogdruppels die ik gebruik vanwege mijn allergie, oogdruppels om mijn ogen vochtig te houden en ooggel die ook nog eens vocht vast moet houden. Allemaal zonder conserveermiddel.

sandwich-plog

Ontbijt!

maria-plog

Mijn schoonvader vond op een rommelmarkt een mooie hele oude stolp voor me. Mijn Marie past er perfect in! En hij kleurt mooi bij de twee vintage lijstjes met geprinte afbeeldingen van oude comics.

marvel-ipadhoes-plog

Eventjes lekker op de bank, het wordt een voor mijn doen drukke dag.

gewei-kringloopwinkel-rotterdam-plog

In de kringloopwinkel die ik onderweg naar de Sligro tegen kwam zag ik deze verzameling geweitjes. Ze waren wel duur, €50,- per stuk.

sligro-plog-japans

De Sligro heeft een behoorlijke collectie japans eten. Als je sushi wilt maken vind je er alles wat je nodig hebt, behalve de zeven kruiden. als iemand daar nog een tip voor heeft… De Kewpie  sesamsaus die je rechts ziet is mijn favoriete saus om mijn sashimi in te dippen en om over mijn sla te doen. Beetje chukawakame  en gerookte zalm, sla en je hebt een heerlijke salade.

blinis-plog

Om 16.00 uur moest ik naar Amsterdam, daarom at ik vantevoren iets. Ik had die middag blini’ s, zure room en gerookte zalm gekocht. Zo enorm lekker! Ik denk dat ik het voor de paasbrunch ook maak!

fleur-airmagazine-interview-miles-aldridge

Op naar Amsterdam om Miles Aldridge te ontmoeten.Deze fotograaf is onder andere wereldberoemd vanwege zijn werk voor de grote fashion magazine zoals Vogue. Ik heb in totaal zo’ n negen jaar kunstgeschiedenis gehad en tien jaar gegeven en ik waardeer het altijd enorm als een vormgever of kunstenaar blijkt geeft van zijn kennis van kunst. Je ziet het op de een of andere manier altijd terug in het werk. Bij veel stylisten en ‘ modeliefhebbers’ mis ik dat enorm.

miles-aldridge--expositie-plog
Een van de tentoongestelde werken van Miles Aldridge. De boeken van Miles Aldridge zijn echt een lust voor het oog. Ik kreeg een gesigneerde versie van zijn laatste boek van Miles.

gesprek-miles-aldridge-bril

De galerie was gevuld met mensen die het tentoongestelde werk stonden te bespreken.

miles-aldridge-vanitas-reflex

Grappig, de Vanitas expositie heeft  vanaf buiten gezien inmiddels ook een eigen modern stilleven.

Je vindt de expositie en boeken van Miles Aldridge trouwens bij  Galerie Reflex.
Weteringschans 83  1017 RZ Amsterdam
Ze zijn di t/m za van 11-18 uur geopend.

medicijnen-astma-airmagazine-plog5

Mijn avondmedicatie; Foster en Alvesco.

orange-new-black-plog
Thuisgekomen lekker op de bank met Orange is the new Black. Hebben jullie nog leuke tips voor series voor me?

To plog or not to plog

Ik vind het een leuk experiment, ploggen. En ik merk dat ik regelmatig vragen krijg n.a.v. producten, medicijnen enz die ik hier bespreek. Maar wat vinden jullie ervan? Lees je mijn plog regelmatig of vind je een backstage , zo eens per twee weken interessanter?
Wil je meer over me weten?  Lees meer over het ontstaan van Airmagazine.
Check meer foto’s op instagram @fstip

Posted by on maart 10 2014. Filed under Backstage, Featured, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021