|

Maak je huis persoonlijker met vintage

Er is niets mis mee om je halve interieur bij Ikea aan te schaffen, maar om je huis echt een thuis te maken heb je vaak nog een extra ingrediënt nodig. Dat kan kunst zijn, iets wat je  zelf hebt gemaakt, of koop mooi vintage design.

Verzamelaarsjaarbeurs 17 en 18 november

Komend weekend is er weer alle gelegenheid om die ene mooie vaas te scoren om je interieur mee op te leuken. Van mooie Kaiservaas tot Royal Albert en van geweitje voor aan de muur tot lampetkan, op deze beurs vind je het allemaal.

lampetkan-verzamelaarsjaarbeurs

Kerstcadeau scoren voor je partner

Zeker met het oog op kerstmis is dit evenement super, want waar vind je nou Hallmark kerstboomornamenten van Spiderman of Barbie? En natuurlijk is er ook alles te koop van bijv. Starwars en Funkopop.

barbie-verzamelaarsjaarbeurs

Verzamelaarsjaarbeurs

Zaterdag 17 november 2018 : 09.00 – 17.00 uur
Zondag 18 november 2018 : 10.00 – 17.00 uur

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 13 2018. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Maak je huis persoonlijker met vintage”

  1. Ik vind vintage inderdaad een huis persoonlijker maken. Maar een zitzak vind ik ook erg leuk, maak een interieur vaak speels.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021