|

Heerlijke Hightea, gluten-, lactose- en allergeenvrij

Hi- T @ Home gaf een verrukkelijk feest voor het tweejarig bestaan van Airmagazine. Prachtige taarten, heerlijke scones en  feestelijke prosecco helemaal voor ons, Air-girls.  Alles Airproof, dus zonder lactose, noten en gluten.We hebben een heerlijke middag gehad.

Een tafel vol zoetigheden

We vierden  dat Airmagazine twee jaar bestaat. En wel met een oogstrelende, overheerlijke tafel  met scones, Pavlova, carrotcake, sandwiches en Chocca Mocca snowballs. De dames van Hi – t @ home hebben Airmagazine ter gelegenheid van ons tweejarig bestaan deze high tea aangeboden, helemaal aangepast op onze allergieën en intoleranties. Het lekkers bevatte geen gluten, noten, lactose, soja en er waren geen vruchten gebruikt die ik met mijn paraberksyndroom niet  mag (en dat zijn er veel) Het was supergezellig, feestelijk en vooral heel erg lekker.

Hi- T @ Home, ideaal voor je verjaardag

Ben je zoals ik binnenkort jarig? Het fijne van Hi – t @ home is, dat ze bij je thuis komen en ze nemen hun eigen servies mee, dus je hebt ook nog eens geen afwas. Suzy en Siobhan zijn twee leuke meide die helemaal op elkaar ingespeeld zijn en vanwege Suzy’s coeliakie ervaring hebben met airproof eten bereiden.  We praatten even gezellig, de hele boel werd uit de auto geladen, de tafel werd mooi gedekt en het hele kleurcode systeem werd uitgelegd. En weg waren de dames. Wel pas nadat ze ons op het hart hadden gedrukt vooral te bellen als we vragen hadden. Op mijn bord vond ik een schattig briefje met het hele menu uitgelegd.

Wat aten we tijdens de high tea?

Je vraagt je vast watertandend af wat er  allemaal op de high tea tafel stond.
Prosecco
Lekkere sandwiches, o.a. met zalm, bieslook en roomkaas, maar ook rosbief met rucola. Deze lagen op de etagères.
Ook op de etagères, traditionele Engelse scones met room en frambozen jam.
Mijn nieuwe lievelingstaart, de Pavlova met granaatappel en aalbessen. Niet te zoet, echt verrukkelijk en zonder lactose, gluten en soja.
Heerlijke carrotcake zonder lactose, gluten en soja.
Ook zonder lactose, gluten en soja; Chocca Mocca snowballs.
En een grote kist met lekker kaneelthee, muntthee en een aantal andere fijne smaken van Harney & Sons.

De razend populaire Chocca Mocca snowballs

Eivrije cupcakes to- go

Ik vind al mijn eigen allergieën niet zo heel ingewikkeld, zeker als het om zoetigheden gaat. Gewoon geen noten in mijn eten stoppen en geen verkeerd fruit gebruiken. Eigenlijk kan ik overal waar ik wil cupcakes of taart bestellen. Maar dan nog vond ik de Pavlova, Carrot Cake en snowballs zo lekker dat ik ze , voor mijn part lactosevrij, nog een keertje ga bestellen. Want dat doen de dames ook, shortbread koekjes, fruit tarts, cupcakes of scones to go maken. Kwestie van mailen waar je trek in hebt en of je het eivrij of iets dergelijks wilt. Hi- T @ Home zit in Pijnacker, dus woon je in de Randstad dan zijn ze gemakkelijk bereikbaar. Als zou ik er zelf wel een stuk voor omrijden.

Handig hoor die lintjes

high-tea-thuis

Gluten- en lactosevrije scones en sandwiches

Kon onze Air-girl Anne ook eens high tea -en.

glutenvrij-lactosevrij-gebak

Kinderfeestjes en zakenborrel

Hi- T @ Home heeft verschillende arrangementen in verschillende prijsklasses en je kunt nog een thema kiezen ook, ons thema was vintage. En zonder voedselallergie kun je ze natuurlijk ook boeken voor bijvoorbeeld  een Tiny Tea voor je kinderfeestje, afscheidsborrel  of een Lazy Tea.

Hi-T @home is nu speciaal gericht op mensen met een allergie een heet nu Kitchey

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on december 9 2012. Filed under Food, Food test. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Heerlijke Hightea, gluten-, lactose- en allergeenvrij”

  1. Ik ben jaloers, wat ziet alles er verrukkelijk uit. Echt een aanrader.

  2. Bozenkavanboxel van boxel

    Ziet er verrukkelijk uit, jammer,dat,ik in Bavel woon.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021