|

Pollennieuws 2.0 stuurt push notificaties over hooikoorts

De applicatie Pollennieuws is in een nieuwe versie in de App Store verschenen. Pollennieuws is een applicatie voor iPhone en iPod touch waarmee je dagelijks op de hoogte wordt gehouden of er kansop veel pollen is. Voordat je natuur in gaat of aan je wekelijkse hardlooprondje wil beginnen  kijk je in de applicatie of je veilig naar buiten kunt. De applicatie heeft in versie 2.0 twee nieuwe functies gekregen: het Pollenjournaal is toegevoegd en je krijgt push notificaties zodra er een nieuw Pollenjournaal beschikbaar is. Daarnaast zijn kleine aanpassingen in het design gedaan en is de kwaliteit van de videofilmpjes verbeterd.

pollennieuws

Het Pollenjournaal is een tekstbericht van bioloog Maurice Mertens met een samenvatting van de meest actuele ontwikkelingen. Dagelijks is er een nieuw pollenkaartje te zien, waarbij aan de hand van kleuren te zien is hoeveel pollen er in de lucht zweven. Omdat het hooikoortseizoen er weer aankomt is deze applicatie de hele maand te downloaden voor €0,79 in plaats van €2,39.

Downloaden: Pollennieuws (€0,79)

pollennieuws

Gevonden op iphoneclub

Posted by on augustus 22 2010. Filed under Health, Health news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021